luni, 3 februarie 2014

InstaLife # 5

Hey girls! S-a mai dus o saptamana , nici nu imi vine sa cred ca suntem deja in februarie.Nici nu imi pot da seama unde a zburat atat de repede timpul...
  Am profitat de saptamana americana la Lidl si am luat cate ceva, care pana acum nu am ajuns sa incerc....de obicei ce este in oferta pana ajung eu in magazin nu mai este de mult la raft, asa ca acum am exagerat putin mai ales ca am luat si salarul.
Cei de la Max Factor, mi-au trimis sa testez aceste doua produse ..promit sa revin cat de curand cu review despre ele. Cosmopolitan de acesta luna, cateodata ma intreb daca mai merita sa o achiztionez ..in liceu eram mare fan si aveam colectie, asta pana acum doi ani cand am facut-o cadou, dar parca pe luna ce trece ma nemultumec tot mai mult articlele de fapt cred ca pozele sunt prea multe si prea putin scris.
In sfarsit am achizitionat si eu o paleta Sleek, mai ales ca imi doream de mult timp si o baza de machiaj Parisax, voi reveni cu parerei asupra poduselor. Revista Beau Monde am cumparato maimult datorita gelului de dus, care miroase foarte bine si inca nu incercasem aroma iar balsamul de par este cumparat din necesitate/ curiozitate erau mai multe feluri  si a fost mai greu de ales.

O saptamana frumoasa va doresc! :)

Etichete: