miercuri, 22 ianuarie 2014

Montagne Jeunesse Sauna Masque

    După cum aţi văzut sunt o mare fană a măştilor atât celor homemade, cât şi a  celor cumpărate , şi trebuie să recunosc că îmi place să încerc tot ce văd prin magazine.
Montagne Jeunesse este un brand destul de cunoscut care se găseşte în majoritatea hipermarketurilor, preţul produselor de la ei variază undeva între7-10 ron. Astăzi m-am gândit să vă povestesc despre o mască încercată săptămâna trecută, este vorba despre masca fierbinte pentru faţă. Când am văzut-o pe raft m-am gândit că înca nu am încercat aşa ceva aşa că , de ce nu? 
Nu mai ştiu exact preţul, dar a trecut ceva timp de când am achiziţionat-o şi până am ajuns să o folosesc.

Ce face:

-deschide şi curăţă porii
-argila roşie şi extractele de plante curăţă în profunzime
-căldura ajută la deschiderea porilor,eliminând astfel impurităţile şi sebumul în exces fără ca masca să se usuce

Mod de utilizare:

    Faţa trebuie curăţată doar cu apă caldă, fără săpun sau alte produse de curăţare a tenului. Odată cu aplicarea măştii , ea se încălzeşte instant. Se aplică un strat uniform pe toată faţa şi se stă aşa aproximativ cinci minute, după care se clăteşte. Este recomandată folosirea acestei măşti de două ori pe săptămână.
Are o culoare roz închis, şi o consistenţă destul de lichidă, şi mi se pare că nu are miros, deşi eu sunt un pic răcită şi probabil nu îl simt eu.
Mi se pare foarte bună această mască, şi efectul de încălzire în contact cu pielea umezită în prealabil este uimitor.
      Am să achiziţionez cu siguranţă această mască,şi am să o folosesc de două ori pe săptămână eventual să încerc o baie de aburi înainte de aplicare.

Etichete: , , ,