sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Ruj Clasic Just Cosmetics Lipstick - Nuanţa 29

    Culoarea mea preferată este portocaliu, îmi plac şi alte culori dar portocaliul este cea mai frumoasă culoare pentru mine. Am tot căutat să îmi achiziţionez un ruj, ştiu că pentru unele persoane să porţi pe buze o asemenea nuanţă este un pic cam mult, dar mie îmi place extraordinar de mult. în căutarea culorii perfecte am încercat de-a lungul anilor mai multe branduri unele mai scumpe altele mai accesibile, până la urmă nu a contat pentru că nu am nimerit nuanţa dorită, asta până recent.




    Aceasta este noua mea dragoste, cam târziu poate mai ales că venit toamna şi am trecut pe culori mai "tomnatice" dar în zilele în care îmi doresc să mă simt mai pozitivă îmi pun rujul şi ies afară.De multe ori când trec pe lângă o vitrină mă uit să văd cât este de frumoasă nuanţa şi ce reflexie superbă are.

Deşi nu este un ruj rezistent la transfer acest lucru nu mă deranjează deloc, îl port în geantă şîl reaplic de câte ori este nevoie.
Preţ:20,9 ron şi poate fi achiziţionat de pe Produse cosmetice. ro
Cantitate:3,8 gr
Vlabilitate:12 luni de la deschidere
Nuanţa:29



Are o consistenţă cremoasă şi un miros plăcut fructat, pe lângă acesta eu l-am folosit de câteva ori şîn loc de blush.
Am văzut  şi alte nuante superbe care m-au atras şi de aceea mă gandesc  să mai achiztionez câteva. Pe lângă preţul accesibil am descoperit că brandul Just Cosmetics îşi  merită banii.


      Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: ,