luni, 28 noiembrie 2016

Din atenție pentru memoria ta, Ropharma lansează Memogink și Magnozen în cadrul campaniei “Îți mai aduci aminte când...”



     Problemele de memorie apar indiferent de vârstă, și asta pentru că stresul, oboseala sau circulaţia cerebrală proastă își fac resimțită prezența la vârste tot mai fragede. Ropharma lansează campania “Îți mai aduci aminte când...”, prin care își propune să sprijine memoria și să ofere energia necesară pentru a construi în continuare cele mai frumoase momente. În acest sens, Ropharma recomandă Memogink, suplimentul alimentar care amelioreaza fluxul sanguin, îmbunătățind microcirculația și memoria. Acesta, în combinație cu Magnozen, ajută la refacerea echilibrului mental și fizic al organismului.
Memoria este cea care stochează informațiile din exterior și ne ajută să fim mai atenți, să facem corelații istețe la timp, să fim bine informați și să păstrăm cele mai frumoase amintiri. Pe scurt, memoria este unul dintre cele mai importante bunuri pe care le deținem, de aceea trebuie îngrijită corespunzător.

Aflați mai multe »

Etichete: