luni, 1 septembrie 2014

InstaLife # 35

Bună dimineaţa!
Un nou început de săptămână, eu am aşa o stare mai nasoală având în vedere că iar am controale de la autorităţi...eu care credeam că am scăpat de stresul acesta măcar până la anul.



   Am început săptămâna precedentă cu dietă, iniţial am început Dukan, 2 zile am ţinut doar perioada de atac dar reuşesc să mă menţin din a  mânca mâncarea nesănătoasă. Am renunţat la :dulciuri, băuturi, mâncăruri prăjite, precum şi la cele cu conţinut ridicat de grăsimi. Am mâncat prima dată în viaţa mea iaurt de 0,1 % şi am descoperit că îmi omoară poftele. Când mă gândesc că îmi este foame, îmi aduc aminte automat de iaurtul acela..şi a zburat foamea..e şi asta o tactică.
Preponderent am menţinut din dietă tot ce mi s-a părut ok, dar am şi adaptat puţin ţinând la  restricţii. Recunosc că nu m-am cântărit, dar la mine problema este zona abdomenului în rest sunt ok..oricum ţin o agendă cu tot ce mănânc în fiecare zi. Cred că voi face o postare specială . Până la urmă vreau să îmi schimb stilul de a mânca, nu neapărat doar ca să slăbesc ..doar pentru zona problemă :)



O nouă lună, o nouă Cosmo am văzut lucruri interesante în revistă şi Megan Fox pe copertă,  am citit-o dintr-un capăt în altul chiar luna asta mi s-a părut mai ok..sărind peste scumpeturile pe care le pun acolo, dar alea sunt ceva obişnuit.


Mi-au ajuns şi produsele de la Jessy Store, revin cu păreri după ce le încerc o perioadă şi a ajuns şi comanda de la Dolly Skin, de câte  ori îmi propun să nu mai comand nimic iar o comit..



Când mă chinuie talentul şi timpul îmi permite gătesc sănătos, amestec de legume(conţinut caloric mic) şi vânăta în tefal...cum nu am grătar că stau la bloc tigaia e minunată mai ales că nu necesită ulei şi nu se prinde. Am rămas plăcut surprinsă că până şi soţul meu a mâncat, el nu prea le are cu mâncărurile fără carne.



Sâmbătă m-am întâlnit cu Andreea de la My beauty kiss , la o poveste şi ceva sănătos. Am rezistat cu stoicism să nu îmi comand îngheţata preferată şi să mănânc doar o salată de fructe şi o limonadă cu limete şi fără zahăr. Încep sĂ rezist tentaŢiilor, deŞi nu neg că sunt momente în care aş devora o ciocolată.



Duminică program de relax cu nepoţelul, după care ne-am delectat cu un film .
O săptămână frumoasă să aveţi!



   Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: