miercuri, 6 mai 2015

Castiga unul din cele trei pachete la alegere de la Elemental

Bună dimineața dragele mele , știu că este miercuri am și ajuns la mijlocul săptămânii dar ce spuneți de un concurs în care una din voi poate câștiga unul din pachetele de la Elemental la alegere între: pachetul pentru corp, pachetul pentru păr sau pachetul pentru ten.




  Despre Elemental cred că ați mai văzut, citit sau poate chiar încercat produsele lor, în cazul că nu e nici una din variantele menționate  ....

"   Compania Elemental furnizează de peste cinci ani ingrediente cosmetice şi produse naturale de îngrijire şi igienă personală. Aceste produse sunt destinate pentru uz casnic. 
Activitatea noastră se concentrează asupra propunerii unei game complete de ingrediente cosmetice naturale ce vin împreună cu informaţii detaliate şi servicii aferente utilizării acestora. "

 Ce trebuie să faceți pentru a participa la concurs:
  • Să răspundeți întrebării (lăsați un comentariu): Ce produse Mayam v-aţi dori să folosiţi si de ce ? cu link spre produs
  • Like paginii de Facebook:  Elemental si All that beauty things
  • like& share concursului pe Facebook
Concursul începe astăzi 06.05.2015 și se încheie în 13.05.2015(inclusiv) urmând ca în 14.05.2015 să anunț atât aici cât și pe Facebook câștigătorul, el fiind extras cu random.org.
Succes !

Etichete: