miercuri, 11 martie 2015

B.U. MY SMOOTHIES YOGURT+PAPAYA

Vă aduceți aminte de B.U.?
De câte ori merg în magazin și trec pe lângă rafturile cu produse de îngrijire a corpului și parfumuri mă tot uit după ele. Țin minte de când eram în liceu și mama avea un parfum de la ei, atâta ma învârteam în jurul lui până îl foloseam  și mă tot întreba mama dacă eu m-am dat cu el. Bineînțeles că am pus stăpânire de tot și mama a trebuit să cumpere altul. Știu că nici atunci, dar nici acum nu sunt niște produse costisitoare și chiar își merită banii.
De-a lungul anilor am uitat de ei, au apărut foarte multe branduri tentante dar destul de recent am văzut noile geluri de duș. Trebuie să recunosc că îmi cam place să le schimb , deși am încă cinci lase desfăcute acasă nu pot rezista tentației să încerc ce e nou apărut. 
Mă atrag foarte mult ambalajele colorate și mirosurile produselor. 



Pentru că în general comoditatea mea mă oprește să folosesc cremă de corp după ce fac duș , am ajuns la concluzia că cele mai bune pentru mine sunt gelurile de duș care hidratează.
Pielea rămâne hidratată și cu un miros foarte plăcut, pe deasupra o cantitate mică este suficientă deoarece produsul face foarte multă spumă.
Mă tentează foarte mult și sortimentul cu smochine dar nu zic nu nici celorlalte sortimente.
Voi pe care le-ați încercat?