vineri, 19 decembrie 2014

Scrisoare către Moş Crăciun...

   Anul acesta mi-am propus că am destule produse şi nu mai vreau nimic, dar.....
Pentru că am rămas foarte încântată de produsele Liole comandate de la Makeup Shop, am decis că mai vreau câteva produse tentante.

Mă atrag toate produsele împotriva punctelor negre, porilor măriţi , ai luciu şi normal măşti,cam astea sunt atracţiile mele principale când vine vorba de produse pentru ten. Acum stau şi mă gândesc ce păcat că de Black friday nu am profitat să îmi iau mai multe produse Liole, dar cum nu ştiam cum sunt mă gândeam că voi cheltui banii şi poate nu mă împac cu ele deloc...



 În ultimul timp mi-au atras atenţia  brandul Makeup Revolution se găseşte pe aoro şi au chiar preţuri bune.
Pachetul anti-imperfecţiuni de la Ivatherm

Apa micelară pentru tenul cu probleme o am şi mă împac bine cu ea...dar pachetul mai are şi o cremă cu efect de matifiere şi un exfoliant pentru ten.
 Exfoliantul meu e pe terminate şi mă tentează foarte mult acesta, având în vedere că e la pachet  e o afacere tare bună şi aici mă refer la preţ.



Mai nou m-a pocnit ideea că aş vrea o tabletă, pentru că nu îmi place să ţin laptopul în braţe şi să stau în pat aş prefera tableta ..dar pe care să şi pot scrie postări şi idei de postări, să mă şi joc pe ea un pic.
Nu ţin neapărat la un brand anume, numai să meargă bine şi atât .



La partea de Pandora, aş vrea câteva charmuri..nici până acum nu au apărut cele din colecţia zodiac la standul din Timişoara..aşa că rămâne pe lista de dorinţe.
Cam atât îmi doresc anul acesta, acum rămâne doar de văzut ce o să primesc de fapt.
Voi ce vă doriţi de la Moş?

Etichete: , , , ,