joi, 21 noiembrie 2013

Holika Holika Petit BB Cream Clearing

      Produsele care îngijesc tenul şi îl fac mai frumos! Cred că noi, cele cu probleme ale tenului suntem mereu în căutarea produsului PERFECT.
       Astfel încât în căutarile mele am descoperit acest produs , despre care am citit o grămadă de lucruri pozitive şi am decis să îl încerc.


Ce promite:

-produs indicat tenului cu probleme
-protecţie UV (SFP 30 PA++)
-curăţarea şi iluminarea  tenului
-controlează sebumul
-conţine ulei de ceai
-lasă tenul cu un finish mat

Acoperire:

-medie
-subton  galben
-o singură nuanţă(care este pentru tenurile deschise la culoare)
Cantitate: 30 ml
Preţ:34 ron


Cum mi se pare:


Pozitiv

      Nuanţa mi se potriveste perfect, mai ales că am tenul foarte deschis la culoare şi cu subton de galben pal.Chiar nu mă aşteptam să se potrivesc,fiind unica culoare.
     Acoperirea, deşi este medie, este bună, uniformizând culoarea tenului şi dându-i o culoare naturală fără a-l încărca.Urmele lăsate de acnee şi chiar acneea , dispar ca prin minune.
     Tratează micile  imperfecţiuni de pe faţă, uscând micile coşuri şi mi se pare că ajută la limitarea răspândirii.

Negativ

    Legat de controlul sebumului, am observat că are efect undeva între 4-6 ore maxim dacă este fixat cu pudră, dacă nu, în 2 ore devine o problemă. Am tenul mixt cu tendinţe de îngrăşare în zona T, şi singurul fel în care rezolv problema aceasta este să port tot timpul pudra în poşetă.
Nu este rezistent la transfer, este adevărat că nici nu pretinde să facă asta, dar este o problemă, de exemplu când te ştergi pe faţă cu un şerveţel şi mai mult de jumătate rămâne pe el.
Din păcate pe ambalaj nu scrie în engleză.
Se demachiază foarte greu, astfel încât după ce folosesc demachiant, urmat de şerveţele umede încă mai trebuie şters o dată altfel rămân reziduri.


L-aş mai reachiziţiona....

    Cred că ar trebui să încerc altceva,care să răspundă nevoilor tenului meu.
Aş recomanda totuşi cine vrea să îl încerce, poate la voi are mai mult efect având in vedere că pielea fiecăruia răspunde diferit.

Etichete: , , ,