joi, 6 noiembrie 2014

Bronzer Astor DeLuxe Spring Kiss- 01 Spring Kiss Glow

 Deoarece am un ten foarte deschis la culoare , nu folosesc pudră bronzată decât vara când prind şi eu puţină culoare mai ales că întotdeuna mi-a plăcut cum arată. În această vară am ales să îmi schimb complet obiceiul şi să folosesc crema cu protecţie solară, cumva s-a nimerit că nici în concediu nu m-am bronzat deloc .


Ce promite:
-un bronzer cu o strălucire ideală
-se poate folosi o singură nuanţă, sau combinat pentru o nuanţă mai intensă
Preţ:29 ron şi poate fi achiziţionat de pe Produse cosmetice.ro
Cantitate:7 g
Valabilitate:30 luni de la deschiderea ambalajului


Când l-am ales de pe site nu am citit bine descrierea şi nu am văzut că pe spatele ambalajului este şi o oglindă care este foarte practică având în vedere că de obicei nu am oglindă în poşetă.Pe lângă oglinda practică produsul are şi o pensulă , care este destul de micuţă dar foarte folositoare,încă nu am reuşit să o pierd dar mai este timp .
  În primul rând cum se combină nuanţele, mai ales că mi-a fost teamă că nuanţa din mijloc care este roz să nu influenţeze prea mult culoarea, dar am învăţat cum să aplic cu pensula astfel încât doar puţin să dea nuanţa.Pe lângă asta ambalajul acestui produs este foarte rezistent, l-am scăpat de câteva ori pe gresie şi nu s-a spart abia dacă s-a zgâriat pe colţul cutiei.
Deşi la prima privire acest produs pare să aibă cinci nuanţe diferite, nu este aşa, are doar trei . Un alt plus pe care l-aş da acestui blush este că nu este sidefat, nu prea îmi stau bine nuanţele siefate când nu sunt bronzată.
Când am văzut că este valabil 30 de luni de la deschidere am fot foarte încântată, mai ales că se consumă foarte greu îmi va ajunge mult timp cu toate că îl aplic zilnic.Sunt curioasă dacă în sezonul estival îl voi putea folosi pe post de bronzer, cum în momentul de faţă îl folosesc doar ca blush.
Produsul este puţin prăfos, dar acest lucru nu mă deranjează foarte mult.

Etichete: , , , ,