luni, 24 februarie 2014

InstaLife # 8

  A venit primavara, daca afara este ploios si intunecat am preferat sa imi "infloresc " atat biroul de la lucru, cat si casuta. Pentru birou am preferat o zambila care miroase foarte bine, iar acasa am optat pentru o azalee, este a patra pe care o achizitionez, nu stiu ce nu le place dar dupa ce trec florile se usuca...


     Am mai avut o zi de nastere, desi ziua colegei a fost sambata si am crezut ca o va tine vineri s-a decis ca totusi sa o faca luni, deci am inceput saptamana cat se poate de dulce.

    Am achizitionat revista Avataje pentru cartea care se primea cu ea, am citit o gramada de recenzii pozitive despre " Exodul mamelor" de Liliana Nechita. Am citit  jumatate din ea in prima zi, e o carte trista despre realitatea pe care nu o vedem in spatele persoanelor care lucreaza in Italia, oameni discriminati si chinuiti care muncesc pentru a stange bani pentru a-si ajuta familiile ramase in tara. 
    A inceput din nou Walking Dead, am asteptata sa apara cateva episoade sa le vad...e asa aiurea cu unul singur pe saptamana.
Daca saptamana a inceput pozitiv s-a terminat cat se poate de rau, hamsterul meu a murit dupa o saptamana de "letargie", era batranel si am luat dificila alegere de a achizitiona altul. A fost proasta alegerea, mai ales ca am nimerit un mascul care musca dar a murit dupa doar o zi  :(



Etichete: