vineri, 26 iunie 2015

Inovație în îngrijire: noile geluri de duș Dove


Dove relansează gama de geluri de duș și propune o formulă revoluționară ce asigură o piele mai fină și mai catifelată, încă de la prima utilizare. Prin această inovație, Dove stabilește un nou standard de îngrijire a pielii transformând experiența dușului într-un adevărat ritual de frumusețe.
Cercetătorii Dove au reușit în premieră să îmbine în același produs îngrijirea superioară a pielii și proprietățile senzoriale deosebite. Noua gamă de geluri de duș aduce o formulă inovatoare mult mai delicată, cu textură mătăsoasă și o spumă mai bogată.



Îngrijirea superioară din gelurile de duș Dove este dată de tehnologia Nutrium MoistureTM. Aceasta combină cei mai delicați agenți de curățare cu un amestec unic de nutrienți proprii pielii, având ca rezultat o hidratare în profunzime (Stratum Corneum) care contribuie la refacerea şi la fortifierea barierei de protecţie a pielii. Spuma bogată și cremoasă învăluie pielea într-o senzație de catifelare și răsfăț. Rezultatul este o piele frumoasă, vizibil mai fină și catifelată, chiar după primul duș. În plus, îngrijirea oferită de gelurile de duș Dove oferă confortul și încrederea de sine necesare pe parcursul întregii zile.
O consecinţă a folosirii produselor de curăţare agresive, ce conţin surfactanţi, este impactul negativ asupra pH-ului pielii. Produsele obişnuite deteriorează stratul lipidic din stratum corneum prin înlăturarea acizilor graşi şi mai ales a colesterolulului. Pentru ca funcţiile protectoare ale stratum corneum să nu fie afectate este nevoie de produse de curăţare a pielii care au o acţiune mai delicată asupra pielii şi care includ ingrediente de hidratare ce contracarează impactul negativ al surfactanţilor.
În mod normal, produselor cu o formulă delicatăle lipsește beneficiul de a produce prea multă spumă. De aceea, prin noua formulă ce reunește ambele beneficii, gelurile de duș Dove aduc o adevărată inovație în categoria produselor de curățare și îngrijire.”, susține Dr. Carmen Curea, medic dermatolog, membru al Societății Române de Dermatologie (SRD).
Pentru majoritatea femeilor dușul are un rol funcțional, acela de a lăsa pielea curată. Dușul poate deveni și un prim pas important în ritualul de frumusețe dacă folosești produsele potrivite. Îngrijirea delicată, în profunzime, și spuma bogată din noile geluri de duș transformă momentele petrecute la duș în momente speciale.” susține Dan Oprescu Brand Building Director Home & Personal Care Unilever South Central Europe.
Noi variante de geluri de duș:
Dove își extinde portofoliul cu 3 variante noi de produs:
  • Dove Gentle Exfoliating cu particule exfoliante delicate ce redau luminozitatea și strălucirea naturală a pielii;
  • Dove GoFresh Revitalise, cu parfum revitalizant de mandarine și flori de Tiaré ce revigorează pielea – modul perfect prin care poate începe ritualul de frumusețe și
  • Caring Protection, cu un nivel ridicat de uleiuri naturale, special creat pentru pielea uscată, pentru a o proteja cu delicatețe și pentru a-i asigura hidratare în profunzime (Stratum Corneum).
Portofoliul complet de geluri de duș Dove
Ritualul tău zilnic de frumusețe poate începe cu o experiență unică de răsfăț cu noile geluri de duș nutritive din gama de bază Dove, îmbogățite cu tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™:
  • Dove Deeply Nourishing, îți învăluie pielea în catifelare și hidratare
  • Dove Gentle Exfoliating, cu particule exfoliante delicate ce redau luminozitatea și strălucirea naturală a pielii
  • Dove Silk Glow, pentru o piele luminoasă și fină ca mătasea
  • Dove Caring Protection, cu un nivel ridicat de uleiuri naturale special create pentru pielea uscată, îți învăluie pielea în catifelare și hidratare

Bucură-te de un duș revigorant cu gelurile de duș nutritive din gama Dove GoFresh. Îmbogățite cu tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™ și diverse variante de parfum proaspăt, acestea îți vor învălui pielea în catifelare și prospețime:
  • Dove Fresh Touch – cu parfum proaspăt de castravete și ceai verde
  • Dove Revitalise – cu parfum proaspăt de mandarine și flori de Tiaré
  • Dove Restore – cu parfum proaspăt de smochine și flori de portocal
  • Dove Revive - cu parfum proaspăt de rodie și lamâiță

Ritualul zilnic de frumusețe poate începe cu o experiență sublimă de răsfăț cu noile geluri de duș nutritive din gama Purely Pampering, îmbogățite cu tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™ și parfumuri fine ce încântă simțurile:
  • Dove Shea Butter with Warm Vanilla, cu unt de shea și parfum fin de vanilie, îți învăluie pielea în catifelare și îți oferă o senzație de înviorare
  • Dove Coconut Milk with Jasmine Petals, cu lapte de cocos și parfum îmbietor de iasomie, îți învăluie pielea în catifelare și îți oferă o stare plăcută de relaxare
  • Dove Almond Cream with Hibiscus, cu extract de migdale și parfum liniștitor de hibiscus, îți învăluie pielea în catifelare și îți oferă o stare plăcută de armonie
  • Dove Pistachio Cream with Magnolia, cu extract de fistic și parfum cald de magnolie, îți învăluie pielea în catifelare și răsfăț

Etichete: