joi, 8 ianuarie 2015

Matrix - Total Results Color Care Conditioner

   După ce v-am tot  înnebunit  cu produsele dedicate îngrijirii tenului, m-am gândit să mai scriu și despre produse dedicate îngijirii părului. Trebuie să recunosc că nu sunt o persoană care folosește  același produs lună de lună, îmi place să le schimb. 
În ultimul timp însă m-a bătut gândul să îmi cumpăr ceva  mai special. După ce am studiat intens ofertele, m-am decis asupra mărcii Matrix. Mai ales că mă atrăgeau de ceva timp, inițial m-am gândit la Biolange, dar uitându-mă la prețuri un pic mai mici am ales Matrix  Total Results Color Care Conditioner.



Preț:aproximativ 20-23 de lei depinde de unde este achiziționat
Cantitate:250 ml
Valabilitate:12 luni de la deschiderea ambalajului

Nu prea am obiceiul să cumpăr produse dedicate părului vopsit, mai degrabă prefer produse care să hidrateze părul fără a-l încărca.
Acest produs promite să facă părul vopsit mai strălucitor și să prelungească durata vopselei.Pentru strălucire nu prea mi-am făcut griji, cam toate balsamurile  au acest beneficiu , dar prelungirea duratei vopselei este o adevărată provocare.
Fetele care vă vopsiți părul, banuiesc că ați observat că din a doua săptămână de la vopsire nuanța devine mai fadă, și parcă de câte ori te speli pe cap se vede mai mult cum iese nuanța.
Acest balsam din păcate nu mi-a fost de nici un folos în prelungirea duratei vopselei, nu pot contesta neapărat ca el a fost de vină, având în vedere ca nu am și șamponul aferent.
Îmi place atât mirosul cât și consistenta acestui produs, cu toate acestea am observat că la fiecare utilizare trebuie folosită o cantitate mare de balsam altfel părul meu nu primește hidratarea de care are nevoie. Am încercat de câteva ori să folosesc o cantitate mai mică de produs, dar a fost necesară utilizarea unui ulei de păr altfel nu reușeam să mă piaptăn.
Pentru moment am decis să termin acest balsam și văd dacă pe viitor voi cumpăra ambele :șampon și balsam.

Etichete: , ,