joi, 5 martie 2015

Swatch: Paris Plette Yeux & Teint by Cosmod Paris

  Suntem femei și ne place să ne aranjăm, cred că multe sau mai bine spus majoritatea vă regăsiți în această propoziție. Am făcut recent o recenzie a fardurile: câte am,câte folosesc și astfel am decis să mai scap de produsele care îmi ocupă spațiu și să mă axez mai mult pe palete compacte și cu mai multe genuri de produse.
Astăzi vreau să vă arăt ultima paletă pe care o încerc, este de la un brand din Franța poate unii ați auzit de ei poate nu.
Cosmod este un brand cu peste 20 de ani de experiență care produce produse de makeup de foarte bună calitate la prețuri accesibile.







Este suficient de mică să o țin în mână fără să o scap, ea conține 16 farduri de pleoape și două blushuri.
Paleta mai are și o oglindă mică în interior care este foarte practică mai ales că de cele mai multe ori prefer să mă machiez în camera la lumină naturală.M-am înteles foarte bine și cu aplicatoarele care se găsesc în trusă, asta bineînțeles până nu ajung să le rătăcesc cum pățesc de obicei.



Culorile sunt destul de pigmentate după cum se vede în swatch-ul de mai sus este doardupă o aplicare, în funcție de cât îmi doresc să fie de închisă nuanța aplic de mai multe ori. Fardurile nu sunt prăfoase, cu excepția celui alb care în toate paletele pe care le-am avut se comportă la fel și este și fardul care se termină cel mai repede.Partea mea preferată din paletă este cea cu nuanțe pământii, pentru că sunt neutre și se pot purta la orice ocazie. Nuanțele sunt ușor de blenduit și chiar ies niște combinații foarte frumoase.


Fardurile de obraz le-am încercat dar preferata mea este cea închisa mai ales că îl pot folosi și la conturare.
Sunt mulțumită de paletă mai ales că am scăpat-o de câteva ori pe jos și nu s-a spart nici măcar un fard ceea ce mi se pare super.
Dacă vă place paletuța mea o puteți achiziționa de pe siteul din Franța :http://cosmodparis.com
sau din țară de pe siteul beautyspell.ro având un preț de 83 ron. Pe lângă paleta mea acolo găsiți o grămadă de alte palete dar și alte produse destinate machiajului.

Dior Beauty Journey by Douglas

  Bună dimineața , astăzi vin cu o postare un pic altfel ...
Zilele trecute am primit o invitație foarte tentantă, pe care nu aveam cum să o refuz : o experiență personală cu noul produs  ”vedetă” noul  DIORSKIN NUDE AIR.



Această gamă conține fond de ten   ,pudră liberă, pudră compactă și pudră bronzantă.



Am vorbit cu colega mea de lucru să plec mai repede așa că am ajuns înainte de ora 17 când eram programată și am avut timp să mă uit la ce se întâmplă. În fața magazinului erau instalate deja standurile Dior așa că am avut ocazia să văd toate bunătățile în materie de makeup și îngrijirea unghiilor.



 La ora 17 am fost poftite în magazin la o demachiere foarte meticuloasă și o diagnosticare a pielii. Aici trebuie să menționez neapărat Eau  micellaire pentru față care mi-a plăcut foarte mult. Mirosul a fost plăcut, dar senzația de după de prospetime ...Diagnosticarea s-a făcut foarte repede cu un aparat, diagnostic piele grasă, dar elasticitatea și hidratarea foarte bune. M-am bucurat mai ales că acum câțiva ani am mai primit o diagnoză de acest gen și pielea mea suferea de deshidratare...înseamnă că sunt pe drumul cel bun.

După demachierea pielii și diagnoza mi-a fost aplicată o cremă pentru zona sensibilă a ochiilor urmate de hidratarea tenului. 



A urmat machiajul, din păcate nu am putut încerca "vedeta" deoarece este destinată unui ten normal dar l-am încercat pe mână. 



Este foarte lichid, aș spune că are un finish mat,iar rezultatul este o piele cu aspect natural, acoperirea este mică spre medie.
 Machiajul a fost foarte frumos, și fata care m-a machiat a răspuns tuturor întrebărilor mele( și am avut destul de multe) .A urmat manichiura:base coat, am ales o ojă în culori metalice deși erau multe nuanțe mi-a plăcut prea mult .
A fost o experiență foarte plăcută, m-am simțit ca la salon .
Dacă vă doriți un astfel de răsfăț și sunteți din Timișoara vă puteți programa la telefon sau direct în magazin.


Etichete: