joi, 19 martie 2015

2 ani de blogging+mic concurs aniversar

  Au trecut doi ani de când am scris primele rânduri pe blog, începutul a fost mai greu între timp consider că am evouluat un pic prin conținut mai mult prin aspect de care trebuie să recunosc că încă nu sunt mulțumită în totalitate.


Vreau să încep prin a vă mulțumi vouă, cititorilor mei unii sunteți de la început alături de mine alții ați venit mai târziu. Știu că mulți dintre voi citiți dar câteodată nu aveți timp sau poate nu aveți nimic de adăugat/întrebat cu toate acestea vă mulțumesc ca sunteți alături de mine și de multe ori m-ați încurajat să nu mă las. 
Câteodată trebuie să recunosc că îmi este greu să scriu, pentru că nu am inspirație sau timp, dar asta cred că se înâmplă oricui. În zilele în care nu scriu îmi lipsește blogul și de aceea încerc pe cât se poate să fiu consecventă cu postările și să vă plictisesc cât mai puțin cu advetoriale. Cei doi ani de blogging mi-au adus multe satisfacții, mă simt bine unde sunt încerc o grămadă de produse fie ele primite sau cumpărate de mine. Mi-am îmbogățit considerabil și colecția de măști dedicate tenului, dacă mă urmăriți de ceva timp știți că am o manie cu ele indiferent de brand nu mă feresc să încerc produse noi.Cred că voi avea fascinația aceasta pentru produse și testare și dacă mă voi lăsa de blogging, nu știu când va fi asta dar momentan acesta este colțișorul meu preferat în care mă refugiez și îmi găsesc să fac ceva ce mă pasionează. 
Astea fiind zise vă invit la concurs ,fiind trei premii voi avea și trei câștigătoare...
Condițiile puse la concurs sunt cele obișnuite, nimic dificil cred eu...


Condiții:
-să urmăriți blogul cu GFC
-like &share public acestui concurs
-lăsați un comentariu cu linkul spre postarea voastra preferata de pe blog si numele cu care urmariti blogul prin Gfc

Durata:
-începe astăzi în 19.03.2015 și durează până pe data de 08.04.2015 (inclusiv)urmând ca pe data de 08.04.2015 să anunț câștigătorul
SUCCES!

Etichete:

Noua colecție de primăvara de la Pandora

Ieri dimineață când am deschis mailul, vad unul de la Pandora..au apărut noutățile și cum sunt înscrisă în club aflu imediat ce apare. Obsesia mea pentru aceste "jucării" de argint continuă deși brățara mea arată bine în momentul de față și nu aș vrea să o mai încarc( dar aș mai vrea una de data aceasta din piele).




Nu am putut să mă abțin și m-am uitat și la inele, superbe modelele noi prefer argintul deși am văzut câteva și din aur dar nu mă atrag prea tare.



Mi-a plăcut ideea de inel cu flori, indiferent că sunt una sau mai multe arată atât de bine și sunt foarte finuțe.



Nu mă pot abține să nu îmi doresc și o pereche de cercei, modelul este chiar drăguț, primăvăratic. Trebuie să îmi scot și eu cerceii din cutiuță și să îi port, singurul inconvenient întâmpinat a fost că nu pot dormi noaptea cu ei, și îmi este teamă că de la atât pus și dat jos într-o zi îi pierd.
Eu am ales doar câteva modele care chiar mi-au plăcut, colecția este mult mai mare și pentru toate gusturile.