luni, 6 iulie 2015

Epilatul cu ceară acasă, impresii

De-a lungul anilor, ca orice femeie am încercat diferite tipuri de epilat,cum am început încă din adolescență pot spune că am cam încercat de toate. Începând de la lama de ras, ceară până la aparat de epilat, la fiecare am găsit plusuri și minusuri ca la orice procedeu. Dacă le-ați cam încercat și voi cred că știți despre ce vorbesc.
Având în vedere că sunt o persoană comodă(să nu spun leneșă) de o perioadă încoace am preferat lama de ras, mi se pare rapid și ne-dureros, dar am început să mă plictisesc de această modalitate deoarece după cum știți firul de păr crește repede și după două zile trebuie repetat procedeul, ceea ce este neplăcut, așa că mi-am propus să încerc epilatul acasă cu ceară.Procedeu un pic mai dureros dacă nu ați încercat până acum și dacă aveți o piele mai sensibilă. Cum am mai încercat până acum pot spune că pe lângă faptul că pielea se obișnuiește în timp cu acest gen de epilare, merge repede(comparativ cu aparatul de epilat).



Am ales să încerc un Kit 1 epilat Home care vine cu:
  • 1 Încălzitor de ceară 
  • 2 rezerve ceară cu Azulena
  • 1 rezervă ceară cu Titan Rosa
  • 1 rezervă ceară cu Miere
  • 1 pachet benzi epilat de 100 buc
Primul lucru pe care l-am făcut când a ajuns am citit instrucțiunile încălzitorului de ceară, deoarece am vrut să fiu sigură că nu greșesc nimic.

Modalitate de utilizare:
Aparatul vine însoțit de un încărcător, care atunci când nu este folosit se poate desface și ține înăuntrul aparatului(mi se pare foarte practic) pe lângă asta, nu te încurcă cablul atunci când îl folosești.



Odată băgat în priză aparatul are un bec care este roșu(deci nu ai cum să îl uiți în priză și să pleci). Ceara se lasă în aparat în funcție de ceara pe care o încercați, eu am luat-o pe cea cu miere prima și am lăsat-o 40 de minute până mi s-a părut că atât temperatura cât și consistența erau potrivite(lucru testat prima dată pe o porțiune foarte mică de piele).Pentru o astfel de epilare firul de păr trebuie să aibă lungimea potrivită eu am aplicat această soluție după 5 zile de epilare cu lama și chiar nu am simțit deloc durere, ceea ce mi s-a părut incredibil.
Cum te epilezi cu ceară....simplu: aplici ceara cu ajutorul rolei pe care o are rezerva de ceară (ea învârtindu-se, dând exact dozarea necesară), se ia o bandă și se apasă peste zona acoperită cu ceară(ideal este ca zona aceea să nu o faceți prea mare alfel riscați să se întărească ceara și nu se îndepărtează prea ușor)  se trage de jos în sus procedeul se repetă de câteva ori până când zona aceea rămâne fără păr și fără reziduri de ceară.
Prima dată este mai migălos, dar după câteva experiențe își formezi mâna și merge mult mai repede.
Care este avantajul unui astfel de aparat?... well după ce îl ai, de achiziționat ceară este foarte ieftin: 5 lei pentru 100 ml în condițiile în care la fiecare epilare se consumă puțin iar benzile sunt 12 ron pentru 100 de bucăți. 


Pe lângă kituri de epilare pe site puteți găsi diferite ustensile și accesorii, printre care și:ceara fie pentru folositul acasă sau în saloane, decantoare ,pasta de zahar, în funcție de ce aveți nevoie pentru epilare atât acasă sau dacă aveți un salon puteți găsi foarte ușor pe site.

Etichete: , ,

Celebrează memorabil Ziua Internaţională a sărutului, alături de NIVEA

Atunci sau acum, sărutul și-a păstrat aceeaşi semnificație specială, depășind granițele timpului sau ale curentelor, ajungând să fie un laitmotiv al creațiilor artistice. Acesta merită sărbătorit din plin, pe 6 iulie, de Ziua Internaţională a Sărutului, așa că este timpul să treci la acțiune!


NIVEA te ajută să-ți pregătești buzele pentru un sărut memorabil, cu o gamă delicioasă de balsamuri de buze, special create pentru colorarea şi îngrijirea delicată a acestora. 


Fie că alegi NIVEA Fruitty Shine Cherry pentru buze strălucitoare, NIVEA Fruity Shine Strawberry pentru culoare intensă sau NIVEA Soft Rose pentru un touch romantic, buzele tale vor fi hidratate şi pregătite pentru săruturi care să facă istorie.

Preţ recomandat pentru balsamuri: 9.02 lei, fiecare.

Etichete:

Review:Thursday Plantation Tea Tree Oil

Bună dimineața fetelor..un nou început de săptămână să speram că bun..m-am gândit să încep săptămâna cu un produs pe care l-am primit la testare de mai bine de o lună și tot mi-am propus să îi scriu review dar din cauza perioadei nefavorabile nu am apucat, până astăzi. Când l-am primit multe fete m-au întrebat ce părere am despre el, având în vedere că am mai testat produse de la Thursday Plantation m-am așteptat să fie bun.Înainte să îl primesc am căutat și eu pe internet informații și am găsit o grămadă de păreri pozitive despre el.


Beneficii și caracteristici:
  • Conține ulei 100% pur din arbore de ceai ( Tea Tree Oil), un antiseptic natural puternic
  •  Proprietăți uleiul din arbore de ceai ( Tea Tree Oil): antiseptic, anti-microbian, antiviral, bactericid, balsamic, cicatrizant, expectorant, fungicid, insecticid, stimulent, sudorific natural
  • Este folosit în tratarea rănilor precum: tăieturi, arsuri, zgârieturi, coșuri, mușcături și înțepături de insecte, pentru ciuperca piciorului, candidoze vaginale, infecții fungice sau afecțiuni ale tractului respirator (dacă se folosește un vaporizator).
  • Acțiuni benefice în infecții virale, bacteriene sau fungice.
  • Conținut scăzut de para-cymene pentru a reduce posibilele iritații ale pielii
  • Are un miros plăcut, aromatic și fresh
  • Conține 36% terpinen-4-ol, ingredientul activ principal
Cantitate:25 ml și poate fi achiziționat de pe siteul Thursday Plantation
Preț:77,38 ron

Sticluța primită la testare are 10 ml , cu toate acestea nu am consumat nici măcar un sfert din cantitate și cred că îmi va ajunge foarte mult timp. Pentru că este recomandat pentru foarte multe afecțiuni, eu le-am folosit doar pentru câteva de care am avut nevoie.



O perioadă am avut un ten foarte curat, fără nici o imperfecțiune până am luat niște medicamente și atunci a început problemele acum stau și mă gândesc că e  din cauza căldurii . În general zona mea problemă a fost bărbia dar de data aceasta afectate au fost:fruntea și obrajii.Am aplicat uleiul cu ajutorul un bețigaș de ureche, deși este ulei intră destul de repede în piele indiferent de cantitatea aplicată și nu lasă peliculă.Ideal este de aplicat chiar în momentul în care coșul apare deoarece uleiul ajută ca inflamarea lui să dispară dezinfectând zona și stopând extinderea (asta mai ales dacă aveți tendința să vă atingeți des fața).
Îmi place să îl mai pun odată sau de două ori pe săptămână în gelul de duș, doar câteva picături și pe lângă mirosul plăcut și efectul revigorant, ador acea senzație de prospețime.
Dacă aveți problemă cu mătreața, câteva picături se pun în șamponul obișnuit și se masează scalpul eu nu am probleme cu mătreața dar de când a venit căldura aplic această procedură. Îmi dă o senzație de prospețime și părul rămâne cu un miros foarte plăcut.
Deși știu că acest produs poate fi folosit pentru aflele bucale și gingivite(am rar astfel de probleme) , odată pe săptămână pun o picătură de ulei pe pasta de dinți după care mă spăl normal, rezultatul este o respirație proaspătă de lungă durată.Știți problema aceea când trebuie să pleci în oraș și ai mâncat ceva ce are miros puternic..acest produs rezolvă cu brio problema.
Este foarte eficient împotriva mușcăturilor de insecte, mai ales că la unele înțepături pielea este afectată și îți vine să te scarpini fără oprire. Puțin produs aplicat calmează iritația și mâncărimea.

Acestea sunt doar câteva exemple de cum poate fi folost acest produs, pe lângă mai sunt o grămadă pe care cu siguranță le voi încerca când va fi nevoie.
Cert este că acest produs este bun, multifuncțional și datorită ambalajului poate fi luat ușor în poșetă sau geantă putând fi folosit de câte ori este nevoie.

Etichete: , ,