vineri, 28 noiembrie 2014

Colecţia de toamnă Flormar Pin-up

   De aproximativ două sau trei săptămâni pagina oficială de Facebook a celor de la Flormar mi-a atras atenţia în mod deosebit, mai ales că a apărut noua colecţie de toamnă pe care o aştept cu nerăbdare , mai ales că am văzut câteva produse care mi-au atras atenţia în mod deosebit. 
Am citit cam tot ce se poate despre produse şi am făcut un mic top cu ce îmi place, şi anume pe primul loc este Invisible pores instant.


  Dacă aveţi probleme cu porii măriţi cred că acesta ar fi produsul ideal având în vedere faptul că are o consistenţă de gel transparent, ceea ce este un lucru bun pentru că nu poate influenţa în vreun fel negativ nuanţa fondului de ten folosită.
Produsul se aplică local şi este foarte bun şi în a ascunde ridurile fine şi netezeşte tenul.



Pe locul doi aş pune Lip primerul, asta deoarece am o grămadă de rujuri pe care din păcate nu le port datorită faptului că nu rezistă. Cu ajurtorul acestui primer vreau să prelungesc durata de rezistenţă a produselor pe buze.


  Mai am un ruj de la ei, şi îmi place tare mult mai ales că este foarte pigmentat, de aceea mă încântă foarte mult acest produs din gama numită Delicious lipstick styleto sunt disponibile 16 nuanţe noi şi dacă sunteţi fane a omreului pe buze a-ţi găsit produsul ideal.




Nu am avut niciodată un blush cremă , nici nu ştiu exact de ce am evitat să îmi achiziţionez unul dar recent m-a apucat fascinaţia makeup-ului şi am văzut că arată foarte bine, aşa că de ce nu.




Ultimul produs din colecţie este un rimel care se numeşte Too Volume, care  dă senzaţia de gene false.
Pe lângă faptul că produsele sunt interesante prin ceea ce promit să facă, ador ambalajele lor care sunt foarte girly, şi recunosc că în mare măsură majoritatea produselor achiziţionate sunt bazate pe partea estetică.


Pentru a fi la curent cu toate noutăţile de la Flormar vă invit să daţi like paginii lor de Facebook:


Etichete: , , , , ,

BLACK FRIDAY la Ivatherm

      Veşti bune din partea celor de la Ivatherm care în zilele de 28 şi 29 noiembrie au reduceri de 50 % la toate produsele exceptând pachetele cu produse cadou şi în cazul în care aveţi cupoane de reducere nu se pot utiliza în cele două zile.




Aşa că fetelor în cazul în care sunteţi curioase să încercaţi câteva produse la care visaţi de mult timp, sau chiar vreţi să reachiziţionaţi produsele preferate cele două zile sunt perfecte.
Vă urez spor la shopping pe:


Etichete: ,

Empties

Bună dimineaţa dragelor, în sfârşit este vineri şi ne pregătim de weekend prelungit aşa că astăzi m-am gândit într-o scurtă postare să vă arăt ce produse am mai terminat în ultimul timp.

Produse dedicate tenului 

-tonicul de la Anian îl am de ceva timp, mi-a plăcut foarte mult are un preţ acesibil , nu usucă tenul merită reachiziţionată cu siguranţă, review AICI
-Bioderma pentru ten sensibil mi-a plăcut foarte mult şi sunt curioasă să îl încerc şi pentru ten mixt, deşi momentan folosesc Ivatherm
-crema de ochi de la Bellapierre din păcate am apucat să o folosesc doar două săptămâni pentru că a expirat, şi nu m-am încumetat să o mai folosesc, de aceea nu pot spune că mi-am format o părere
-crema Nivea nelipsită, o cutiuţă mică o folosesc în aproximativ două luni, review AICI
-pudra de la ELF este a treia sau a patra, atât de mult îmi place, review AICI

Produse dedicate îngrijirii corpului


-Crema de corp de la Ivatherm mi-a plăcut mult, am folosit-o mai mult ca şi crema de mâini şi pentru corp în zonele uscate
-scrubul de la Fennel, l-am achiziţionat la o revistă nu a fost rău dar întotdeuna l-am amestecat cu gel de duş, altfel mi s-a părut greu de întins pe piele
-despre Sabon, numai cuvinte de laudă deşi preţul mi se pare exagerat la produse, review AICI

Produse pentru îngrijirea părului


Doar cele două de la Garnier, chiar mi-a plăcut această serie singurul lucru mai ciudat observat la ele este că se consumă foarte repede spre deosebire de alte produse asemănătoare .
Review detaliat  puteţi citi AICI

Etichete: , , , , , , , , ,