miercuri, 10 aprilie 2013

Argila albastra

        Daca tot ne bate primavara la geam , astazi va voi scrie despre o experienta personala.  Acum cateva luni am suferit de o criza de pietre la rinichi  si dupa ce am terminat tratamentul prescris de  medicul specialist, m-am decis sa caut ceva mai sanatos pentru a-mi trata afectiunea de care voi suferi toata viata.
Asa ca  intr-o zi am intrat intr-un magazin naturist si citind printre produsele de pe rafturi , am vazut produse cu argila. Nu am cumparat nimic, dar am plecat acasa cu ideea de a documenta.
       Am cautat pe Google si printre primele situri am gasit unul care mi-a atras atentia, era argila albastra de la Raciu. Dupa ce am citit  de la un capat la altul tot ce scria  m-am decis sa incerc.
Am mers la magazin si mi-am luat argila granulata, mi se pare ca este mai eficienta  si cu efect mai rapid.
Argila albastra este buna in a trata bland mai multe afectiuni: acnee,afectiuni ale tractului urinal si multe alte afectiuni.Ea contine  minerale si oligoelemente.
Mai trebuie luat in considerare ca nu este recomandat sa depasiti doza zilnica, deorece cura trebuie respectata daca vreti sa aiba rezultat.
        Cura trebuie tinuta 21 de zile, eu am reusit doar 10 dar tot sunt multumita ca am reusit si atat. Pe durata curei este interzis laptele si derivatele de lapte, prajeli, sucuri carbogazoase. Daca va intereseaza sa cititi mai mult cautati site-ul lor.
Sper ca vi-a placut articolul de astazi si astept pareri daca ati incercat argila albastra.
:)

Etichete: , , , , , ,