marți, 28 ianuarie 2014

Ultimele produse Lush testate....

Astăzi m-am gândit să vă povestesc puţin despre produsele câştigate la concursul Elenei împreună cu Lush, vreau să vă spun că am fost uimită când am câştigat, mai ales că nu prea mă înscriu  la concursuri, să nu zic că deloc mai ales că odată ce am câştigat la ea am început să mă mai înscriu. După aproximativ două săptămâni după ce am câştigat mi-au fost livrate produsele cu o firmă de curierat şi bineînţeles seara am şi încercat două dintre ele, primul fiind: spumantul de baie "CHRISTMAS EVE BUB"
"Amestecul de iasomie şi ylang ylang al spumantului de baie natural Eve Bubble este relaxant şi afrodisiac, este perfect pentru a calma şi linişti chiar şi cea mai agitată persoană. Foloseşte-l pentru vise dulci !"
Mi-a plăcut foarte mult cum arată, şi deşi am folosit deja produsul mai am înca ambalajul în care a stat şi a rămas acelaşi miros puternic şi plăcut. Pentru o baie relaxantă îl recomand cu mare plăcere, mai ales că, conţine iasomie şi ylang-ylang.

Ulei solid pentru masaj "SOW FAIRY SPARKLE"

"Acest ulei solid iti va lasa pe piele acelasi parfum indragit al gelului nostru de dus Snow Fairy.  Unturile de murumuru, shea si cupuacu se vor topi, lasandu-ti o piele hidratata, catifelata si stralucitoare!"
Are un miros plăcut de gumă de mestecat, se topeşte instant în contact cu pielea şi la început este roz, dar odată ce intră în piele dispare şi culoare , în schimb mirosul rămâne fără a lăsa pelicula uleioasă.


Sapun "NORIKO S SOAP"

"Esenţa de trandafir şi uleiul de ylang ylang reduce stresul de dinaintea Crăciunului, în timp ce tofu hrăneşte şi catifelează pielea. Notele florale ale acestui săpun şi jeleul jucăuş te vor face să uiţi de vremea rece de afară şi să visezi cu ochii deschişi!"
Nu îmi place deloc mirosul acestui săpun, mi se pare mult prea masculin  are un miros de spumă de bărberit şi cum este un produs care îşi păstrează mirosul timp îndelungat l-am dat soţului meu să îl folosescă.

    Primele două produse seamănă cu cele afişate mai sus, doar săpunul este un pic diferit dar am preferat să folosesc pozele lor pentru că au o calitate mai bună decât ale mele. Per total mi-au plăcut produsele, şi sunt foarte încântată că am încercat produse pe care nu le-am folosit până acum şi încă regret că magazinul lor s-a inchis..îmi este dor de mirosul lor fermecat!



Etichete: , , , ,