miercuri, 21 octombrie 2015

Am încercat gama de păr cu ulei de argan de la Helen Seward

   Bună dimineața dragelor, astăzi continui seria dedicată îngrijirii părului și vă povestesc de niște produse primite la testare în campania organizată de BY SUNSHINE (Elena)  împreuna cu Mondo Kosmetik. Recunosc că atunci când m-am înscris nu m-am gândit că voi fi și norocoasă să fiu aleasă să le testez, dar se pare că norocul a fost de partea mea. Prima dată am citit despre aceste produse chiar la Elena, am știut că vreau neapărat să le încerc, un brand despre care nu am auzit...prea interesant să pot rezista, așa că chiar în seara când le-am luat de la poștă le-am și pus la încercare.



Brandul de care vă scriu se numește Helen Seward, este un brand profesional care se poate găsi atât în anumite saloane cât și pe pagina de Facebook al importatorului (în cazul în care vă tentează puteți cere informații despre prețuri ca mesaj privat).
Șampon cu efect de strălucire pentru toate tipurile de păr
      Vreau să încep prin a spune că mirosul este fenomenal și da știu că am o problemă cu mirosurile, dar m-a cucerit de  la prima aplicare. Sitemul de dozaj este unul numai bun pentru a nu risipi din produs, și chiar dacă este în varianta micuță de 75 ml poate ajunge timp suficient pentru că nu trebuie folosit mult produs. 
În general mă împac cu majoritatea șampoanelor pe care le folosesc cu toate acestea este printre puținele care atunci când îl clătești lasă părul hidratat și trece mâna ușor prin el.
Masca nutritivă pentru toate tipurile de păr
Să zic ce prostie am făcut la prima utilizare...well am aplicat la rădăcină și părul meu când s-a uscat a fost cam plat , a doua încercare nu am mai repetat greșeala și părul a arătat impecabil. Mirosul seamănă vag cu șamponul, are o aromă în plus, dar nu pot spune că îmi displace.
Ulei de argan  pentru îngrijirea părului cu o formulă fără parabeni și sulfați
Momentan testez câteva astfel de produse așa că îl pot compara cu ușurință și să îi scot punctele în plus acestuia. Mititelul acesta este economic, două pompe sunt suficiente pentru tot părul și cred că v-a ajunge o perioadă îndelungată.Mirosul seamănă foarte bine cu cel al șamponului și persistă până a doua zi



Tot în colet au fost și cele două produse pentru îngrijirea părului vopsit ele fiind mostre, de obicei acest gen de produse le țin pentru călătorie dar am fost curioasă să fac comparație între ele și cele cu ulei de argan.Mirosul este diferit de cealaltă gamă și parcă îmi place mai mult, iar după spălare părul arată ca și proaspăt vopsit.
Ambele game mi se par bune:curăță părul blând lăsându-l hidratat, mirosul plăcut care persistă , nu mi-au făcut nici mătreața ceea ce este un mare plus.Fiind prima dată când încerc acest brand pot spune că mi-a lăsat o impresie plăcută, raport calitate preț foarte bun.
In cazul in care doriti mai multe informatii despre produse putei vizita situl oficial:helenseward.ro

Ce ziceți v-ar tenta să încercați?

Etichete: ,