joi, 15 mai 2014

Anatomicals zap! zap! zap! gets that chap day and night stick

Anatomicals ca şi brand mi se pare foarte interesant , mai ales pentru mesajele scrise pe ambalajele produselor lor. Colorate şi atractive te înbie să le citeşti mesajele haioase.Astăzi vreau să vă povestesc puţin despre un stick care acţioneaza local asupra acneei.
Am acest stick de ceva timp şi după cum se vede am şi consumat destul de  mult din el.El are două părţi unul pentru zi şi unul pentru noapte.
Pentru zi:
-transparent este lichid, dar când se usucă este ca o peliculă invizibilă, el nu se scorojeşte şi nu arată deloc urât
-are un miros mentolat dar care dispare destul de repede după uscare
Pentru noapte:
- cu o consistenţă  lichidă care este alb la aplicare dar când se usucă nu este deloc sesizabil, deoarece intră în piele
-are un miros foarte puternic de mentol amestecat cu tee tree care persistă întreaga noapte, pe mine personal nu mă deranjează deloc, suport destul de bine mirosurile puternice
Produsul este valabil 12 luni de la deschidere.
Cantitate: 2x 3,5 ml
Pret:4,5  euro şi îl puteţi găsi AICI
   Ador acest produs am încercat să îl folosesc pe cel de noapte şi ziua, mi se pare că cel de noapte este mai eficient şi cu efect mai rapid. Preţul mi se pare destul de bun, şi chiar dacă pare o cantitate mică ajunge detul de mult. Dozajul se face destul de uşor datorită pensulelor de pe mijloc şi nu se iroseşte deloc produs.

Etichete: , , , ,