sâmbătă, 24 octombrie 2015

Toamna și întărirea imunității

  Schimbarea sezonului de la cald la frig de multe ori ne afecteaza imunitatea si ne facem mult mai influentabili la viroze si raceli. 
Anul acesta am decis sa ma pregatesc de acesta schimbare si sa incep o cura de imunizare, pe langa ceai cu lamai si miere am inceput sa folosesc si aceste fiole care se numesc Tonicul apicultorului.



Tonicul este compus din mai multe ingrediente, fiecare aducand benefii acestui produs:

  • 1000 mg Lăptișor de matcă PUR-sustine intarirea sistemului imunitar, ajurtand la eliminarea insomniei si oboserlii, are un puternic efect antibacterian și antiviral
  • 500 mg Extract de polen- bogat în fibre și în vitaminele C, A și K, având o acțiune benefică asupra stomacului, a ficatului, a bilei și colonului
  • 50 mg Extract de propolis-cu puternice proprietati atifungice, antoxidante si antibacteriene, stimuleaza formarea de anticorpi
  • 4000 mg miere-puternec energizant natural, puternic antiinfectios natural, care actioneaza asupra principalelor sisteme si aparate din organism, de la tubul digestiv si caile respiratorii pana la nivelul pielii si al mucoaselor
  • apa purificata
Prima dată când am văzut cum arată fiolele mi s-a părut ciudat că scria saă le rupi la ambele capete ,așa că prima dată am încercat doar cu un capăt și atunci mi-am dat seama de ce mai era nevoie de unul.
Gustul mi se pare interesant, o combinație între polen (care nu mi s-a părut deloc gustos) și miere, și la final senzația de gust afumat. Poate vi se pare ciudat, dar așa mi s-a părut mie,așa că după fiecare fiolă beam o gură de apă după care stăteam  jumătate de oră și abia după aceea am luat micul dejun.
Când am început cura  era frig, așa că m-am gândit că cu siguranță voi răcii la un moment dat ceea ce s-a și întâmplat, dar asta datorită soțului care mi-a dat altfel nu cred că răceam. Oricum nu am răcit ca de obicei, doar roșu în gât și atât ceea ce este o răceală neobișnuit de ușoară pentru mine, care atunci când răcesc cad la datorie.
Mă gândesc luna viitoare să mai fac o cură de data acesta mai lungă și îl voi include și pe al meu soț chiar dacă nu îl încântă ideea.
La mine oboseala nu a eliminat-o, dar ea are alte cauze ...cu toate acestea în sfârșit am scăpat de etapa de insomnie. De câțiva ani am observat că sufăr de insomnie,nu reușesc deloc să adorm indiferent de oră și dacă reușesc totuși mă foiesc și mă trezesc la fiecare zgomot (în copilărie am suferit mai tare de această"boală" care acum se numește ADHD)

Eu am avut cutia cu 10 fiole, dar în cazul în care vă doriți o cură mai lungă există și cutia  cu 20 de fiole. Acest produs poate fi folosit atât de adulți în doza de 1-2 fiole pe zi, cât și de copii doza zilnică recomandată fiind o fiolă.

Ați încercat acest produs?
Și dacă da ați observat și alte beneficii?

Etichete: ,