marți, 4 martie 2014

Favoritele lunii februarie

De anul trecut nu am mai facut o postare de genul "favoritele lunii" şi cum am văzut că sunteţi curioase să citiţi ce mi-a plăcut luna care a trecut, am zis de ce nu!?! O să vă miraţi, dar nu am inclus prea multe produse.

Îngrijirea tenului

Am doar două favorite luna aceasta, un produs achiziţionat anul trecut: scrubul retexturizant de la StriVectin, mai am în flacon cam un sfert din produs şi, deşi este bun nu mă-ndur, momentan să îmi cumpăr altul, aşa că m-am gândit din timp şi am achiziţionat de la un alt brand. Pentru al doilea produs încă nu am scris un review, este adevărat că l-am folosit secvenţial sau doar pe anumite zone, dar cum în februarie m-am axat mai mult pe el îl declar detaşat câştigătorul lunii.

Machiaj

Dacă la îngrijire au fost puţine, aici sunt destul de multe produse. Despre câteva produse aţi văzut reviewuri, despre câteva nu, dar încerc cât de cât să ţin pasul şi să ajung să aibă toate propria poveste.

Manichiură

La partea de unghii, sunt îndrăgostită de aceste produse. Lacul de la Essence m-a fermecat demult şi iremediabil, ador textura şi tot caut şi alte nuanţe în magazine, din păcate încă nu am găsit. Despre Ciate ca şi brand nu aş putea să îmi exprim părerea, aceasta fiind şi unica oja de la ei luată cu acel set. Şi, deşi foliile m-au dezamăgit complet, lacul acesta va rămâne febleţea mea.

Etichete: , , , , , , , , ,