miercuri, 1 octombrie 2014

Ce bloguri citesc cu plăcere...

    Când vine vorba de bloguri şi cam ce citesc am anumite preferinţe, ele sunt strict  preferinţele mele. Nu mi-am exprimat până acum această opinie , dar după ce am citit o postare m-am gândit că ar fi timpul să o fac şi eu.



    În principiu nu citesc bloguri doar cu outfituri, şi dacă o fac este foarte rar asta deoarece nu am răbdarea necesară cred că pe lângă asta prefer să citesc ceva ce mi se pare interesant şi util având în vedere că nu le am cu partea fashion.
    Al doilea lucru este că în ultimul timp am renunţat să mai citesc bloguri care publică interminabil comunicate de presă...nu zic şi eu mai public aşa ceva, dar foarte rar , mi se pare că vouă cititorilor vă este mai util să citiţi mai degrabă reviewuri decât reclame.
    Când am descoperit lumea fascinant al blogurilor citeam de toate, până am ajuns nu mai citesc blogurile care şi-au schimbat foarte des orientarea( pe acelea am încetat să le citesc)...cred că aţi observat asta.
Şi acum să vă arăt ce bloguri îmi plac şi le-am descoperit de ceva timp:


Bloguri descoperite recent:


    Cu această postare m-am gândit că sunteţi curioase şi voi să citiţi şi să le daţi o şansă unele fete sunt mai noi şi nu le ştiţi , altele mai vechi.....
Am scris această postare mai ales că mi-am adus aminte cât de greu mi-a fost la început şi cât de puţină lume mi-a dat şanse să îmi dezvolt pasiunea de a fi blogger.
    Nu cred că am reuşit să adaug tot , dar pe cele care le citesc zilnic chiar dacă nu apuc tot timpul să comentez , aşa că promit să tot update listei .
Fetelor, fie cititoare sau de ce nu ..blogeriţe să invit să îmi scrieţi despre ce citiţi sau aţi descoperit recent în domeniu blogurilor.

Etichete: