joi, 29 mai 2014

Syoss Restore Deep Repair Shampoo& Conditioner

   Pentru mine Syoss este un brand cu dragoste-ură. În urmă cu ceva timp, pe când a apărut şi era mare vâlvă cu acest brand m-am grăbit şi eu să îl achiziţionez, dacă mai ţin bine minte era şampon şi balsam dedicat părului fără strălucire.  Mi-a plăcut foarte mult încă de la prima aplicare părul avea un luciu extraordinar, dar tot de la prima aplicare a apărut şi mătreaţa. Eu fac foarte rar mătreaţă, doar la anumite game de la câteva mărci, aproximativ două-trei aşa că după câteva utilizări a trebuit să îl dau deoparte şi să mă chinui să scap de mătreaţă. După experienţa aceea a trecut ceva timp şi iată că m-am întors să reîncerc ceva de la ei cu scepticism totuşi.
    Gama Restore Deep Repair mi-a atras în mod deosebit atenţia, în primul rând pentru că promite :
-cu 95% mai puţine fire rupte
-reparare precisă a zonelor deteriorate,precum şi a vârfurilor despicate
-repararea şi refacerea structurii interne a fibrei capilare
   Am achiziţionat doar şamponul şi balsamul, ulterior am aflat că din această gamă mai fac parte două produse,deşi nu ţin minte să le fi văzut pe raft. Le-am achiziţionat dintr-un supermarket şi preţul pentru fiecare produs în parte a fost de 19 ron,  cantitate de 250 ml fiecare.
Încă de la prima aplicare mi-a apărut mătreaţa , e adevărat că nu aşa severă ca şi prima dată, dar nu e bine deloc. Pe lângă faptul că face mătreaţă şi asta de la şampon pentru că am încercat şi cu alte combinaţii de balsamuri, dar până nu am schimbat şamponul tot cu problema aceasta am rămas.
Pentru că părul meu este uscat la vârfuri, descopăr destul de repede dacă un produs hidratează sau nu părul...şi pe mine balsamul nu m-a ajutat deloc. Părul după clătire a rămas cu aspect de mătură, uscat şi fără un ulei de păr arată urât.
Ştiu persoane care l-au încercat şi au fost foarte încântate de această gamă din păcate mie pur şi simplu nu mi se potriveşte. Cu toate acestea am decis să termin produsul, după care cu siguranţă voi ocoli brandul încă câţiva ani.

Etichete: , , , , ,