duminică, 14 decembrie 2014

Pot saltelele sa iti afecteze somnul?

Saltelele sunt cea mai importanta parte a patului nostru, reprezinta o mare parte a patului nostru. Fara saltele am avea doar un cadru de lemn, iar cand vine vorba de somn, de cum dormim noaptea, de cat de odihniti sau de intepeniti ne simtim dimineata, saltele au partea lor de glorie sau de vinovatie, depinde de situatie. Insa totusi multi oameni se intreaba daca saltelele chiar pot sa aiba un impact atat de mare asupra calitatii somnului tau.

Dar cand ajungi la nopti nedormite, la intors de pe o parte pe alta intreaga noapte si la o dimineata mai obosita decat seara precedenta incepi sa te gandesti la cauze, iar studiile arata intr-o singura directie - salteaua. Diverse tipuri de saltele gasesti la Tamos - vezi gama disponibila pe site!




De-a lungul timpului au fost realizate numeroase studii despre cauzele noptilor nedormite, cauzele pentru care dormim prost, sau din ce motive ne trezim obositi chiar si dupa o noapte intreaga de somn. Desigur, aici intra si alti factori precum stres, agitatie, eventualele probleme de sanatate, insa in momentul in care nu poti sa dormi bine noaptea, cand nu te mai simti confortabil in patul tau, cand te foiesti toata noaptea si nu poti sa gasesti o pozitie buna, cand somnul nu mai este odihnitor, salteaua este de vina. Saltelele conteaza si este usor de demonstrat acest lucru.

Acasa dormi bine, linistit, esti odihnit si confortabil, insa cand calatoresti nu te simti bine in patul din hotelul sau motelul in care esti cazat. Acea senzatie nu este doar dor de casa sau schimbarea mediului, este salteaua patului care este diferita sau nepotrivita tie.

Salteaua pe care o folosesti conteaza enorm in calitatea somnului tau, deci conteaza cat esti de odihnit a doua zi, cum te simti la munca, cat esti de productiv, conteaza pentru cum te simti tu, asa ca nu o neglija, intretine-o, iar cand vine momentul nu amana schimbarea ei, gasesti la Tamos mai multe tipuri de saltele.


Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Telefon: 021 255 6677