miercuri, 1 iulie 2015

NIVEA gel de curățare Aqua Sensation

    Am trei mari branduri pe care le ador(cine citește ceea ce scriu frecvent a observat deja,cine nu vă scriu eu să nu vă chinuiți să căutați) , este vorba de :Ivatherm, Garnier și Nivea....pe lângă acestea mai am și altele , dar pe acestea le consider principale.
Ivatherm am produse pentru ten, Garnier păr și ten iar Nivea ten și corp, dar mai nou am observat că încep să trag spre Nivea mai mult mai ales la produsele pentru ten. Cum am ajuns  eu să achiziționez acest produs din gama Aqua Sensation....păi am mers în Dm să îmi iau produsul meu multifuncțional de la Garnier (care era la reducere, fix când a ajuns să se termine cel pe care îl aveam acasă)...eram decisă încă din momentul în care am intrat în magazin că îmi iau Garnier îl iau în mână dau să merg spre casă dar mă opresc să mă uit la ce mai e nou, ce nu am mai testat ...și văd acest gel de curățare de la Nivea....Grea decizie cu două produse în mână mai ales dacă unul din ele le-ai încercat și îți place...dar ce faci când e ceva ce nu ai încercat?! Trebuie să îl încerc așa că am abandonat Garnier pentru Nivea și plec la casă să plătesc încântată. Diferența de preț între cele două nu a fost foarte mare...Pe lângă faptul că nu am încercat până atunci clenser de la ei, am zis că de ce nu. 


Gelul de curățare Aqua Sensation cu tehnologia Hydra IQ și Extract de castravete asigură o curățare profundă:

  • curăță delicat și eficient
  •   purifică în profunzime
  • înlătură eficient machiajul și impuritățile
  •   susține echilibrul natural de hidratare
Despre ingrediente puteti citi aici:cosdna.com
 
  Prima dată când l-am folosit mi-a făcut impresia că îmi usucă tenul,dar la a doua utilizare nu am mai avut această problemă și chiar mi-a rămas necunoscută cauza.Ce mi-a plăcut la acest gel pe lângă mirosul  foarte plăcut este faptul că nu trebuie folosit mult produs, deoarece o cantitate mică este suficientă.


Ce mi s-a părut interesant încă de la început la acest produs a fost aspectul, mai bine spus acele biluțe care se văd, nu eram lămurită dacă sunt abrazive sau se dizolvă (se dizolvă în cazul în care sunteți curioase)
Cu toate plusurile acestui produs eu am găsit și un minus, nu îmi place deloc sistemul de dozare cred că era mai util acela cu sistem de pompă.Prețul acestui produs începe de la 18 ron, în funcție de magazin și ca și cantitate 200 ml eu cred că ajunge undeva la 2-3 luni.

Etichete: , ,

Hot summer? Fii Freshhhh! cu Nivea....

În anotimpul călduros este o adevărată provocare să îți menţii prospeţimea şi supleţea pielii şi să te bucuri în voie de razele soarelui.
Pentru ca vara fierbinte să nu mai stea în calea bunei tale dispoziţii, NIVEA DEO te surprinde cu noi produse din gama deodorantelor Fresh. Cu arome inspirate din natură, noile deodorante NIVEA Fresh Comfort, NIVEA Fresh Flower şi NIVEA MEN Fresh Ocean tu și partenerul tău vă veți bucura mai mult ca niciodată de prospeţime, protecție și de o stare de bine!



NOU! Pentru ea, NIVEA DEO Fresh Comfort spray şi roll-on
Pentru o senzaţie intensă de prospeţime, noua gamă NIVEA Fresh Comfort conţine o combinaţie fascinantă de flori parfumate, citrice şi iarbă proaspăt tunsă care te vor face să te simţi bine în pielea ta. Formula inovatoare care îţi asigură protecţie eficientă timp de 48 de ore oferă îngrijire delicată şi un parfum intens, de lungă durată.
Preţ recomandat: 13.54 lei, 150 ml (spray); 13.54 lei, 50 ml (roll-on)
NOU! Pentru ea, NIVEA DEO Fresh Flower spray
Special creat pentru ca tu să te bucuri de parfumul fructelor de vară, noul deodorant spray NIVEA Fresh Flower conţine un mix de arome inconfundabile de pepene galben, mandarine, lămâi şi flori parfumate de vară. Formula inovatoare asigură protecţie eficientă timp de 48 de ore, oferă îngrijire delicată şi un parfum intens, de lungă durată. Preţ recomandat: 13.54 lei, 150 ml


NOU! Pentru el, NIVEA MEN DEO Fresh OCEAN
Combinând într-un mod unic aromele oceanice şi alpine, noua gamă NIVEA MEN Fresh Ocean asigură protecţie eficientă timp de 48 de ore, în timp ce parfumul fascinant de extracte oceanice, pin şi rozmarin menţine prospeţimea pielii. Preţ recomandat: 13.54 lei, 150 ml (spray) 13.54 lei, 50 ml (roll-on)

 
Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale.
Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănunte, în 2012.


Despre NIVEA MEN:

Marca NIVEA MEN aparţine grupului german Beiersdorf AG şi este unul dintre brandurile de top în îngrijirea masculină, la nivel mondial. Gamele din portofoliu se extind de la produse pentru bărbierit şi creme pentru ten, până la geluri de duş, şampoane, produse de styling şi deodorante, acoperind astfel toate nevoile de îngrijire şi igienă personală ale bărbaţilor moderni. Cu o istorie de peste 90 ani, rolul NIVEA MEN este de a scoate la lumină potenţialul fiecărui bărbat şi de a-i spori încrederea în sine pentru a realiza lucruri măreţe.

Etichete: