vineri, 20 martie 2015

Criterii de luat in considerare cand cumperi o pereche de ochelari de inot

Orice inotator sau pasionat de inot stie ca ochelarii pentru inot nu sunt un accesoriu, sunt un mod de a imbunatatii intreaga experienta, un mijloc de a face inotul mai placut. Adica, cui ii place sa ii intre apa in ochi? Sa inoti cu ochelari este o experienta complet diferita, si mult mai buna, decat sa inoti fara ei. Ochelarii de inot fac diferenta, asta daca alegi o pereche de ochelari de inot potrivita. Vezi mai multe modele de ochelari de inot la Hypersport.ro


Alegerea unei perechi de ochelari de inot potrivite nu este o stiinta exacta, insa sunt cateva puncte care te pot ajuta in acest proces. Iar daca stai pe ganduri si te intrebi daca chiar ai nevoie de ochelari de inot, trebuie sa stii ca ochiul uman nu este facut sa functioneze intr-un mediu acvatic, astfel cand deschizi ochii sub apa, totul e ca in ceata. Iar ca sa poti inota eficient, pozitia capului tau e cruciala, fata ta trebuie sa fie in apa, adica si ochii tai vor fi in apa, ochelarii de inot iti ofera abilitatea de a vedea sub apa, fara sa trebuiasca sa iti chinui si sa iti iriti ochii.
In continuare am sa iti prezint cateva criterii de luat in considerare in momentul in care vrei sa cumperi o noua pereche de ochelari de inot.

Unde inoti - in piscina sau in mare/ocean - e o diferenta intre apa dintr-o piscina si apa din mare, una e dulce, cealalta e sarata, in piscina sunt mai multi agenti chimici, iar in mare sau ocean ai parte de alte substante. De regula inotul e practicat in bazine sau piscine asa ca majoritatea ochelarilor de inot sunt realizati in acest scop.

Care model e cel potrivit - diferitele modele de ochelari de inot seamana mult intre ele, daca ai mai practicat inotul si mai folosit ochelari de inot, incearca sa iei un model asemanator, asta daca respectivii ochelari ti-au fost pe plac. Daca nu, verifica caracteristicile precum si forma modelelor disponibile, nu exista un model potrivit pentru toti, depinde de ce iti place, eu personal prefer ochelarii de la TYR, precum acest model Nest Pro.

Ce marime sa cumperi - majoritatea ochelarilor de inot de pe piata sunt de o marime universala, asta inseamna ca se potrivesc usor pe orice cap. Ca sa fii sigur, inainte de a alege un mode potrivit, verifica caracteristicile sale, vei gasi acolo marimea sa. Ideal ochelarii trebuie sa te protejeze, sa iti izoleze ochii, insa sa nu te stranga in acelasi timp.

Alege o pereche de ochelari de inot si pregateste-te pentru o noua experienta in turele de bazin, si nu numai.



5 utilizari pentru o banda adeziva

Cand auzi prima data de o banda adeziva te gandesti cu siguranta la banalele benzi scotch sau la faimoasele benzi adezive gri. Ei bine, trebuie sa stii ca varietatea de benzi adezive este destul de mare iar utilizarile acestora sunt mult diverse decat doar pentru lipirea unor bucati de hartie rupe. Citeste cele 7 utilizari ale benzilor adezive si cumpara-ti si tu cateva role.


  • Cu o rola de banda adeziva decorativa iti poti decora toate canile si paharele din casa. Poti gasi astfel de benzi adezive cu diverse modele inscriptionate pe ele si in diferite culori. Aceasta diversitate iti permite sa combini mai multe role pentru a-ti decora canile intr-un mod inedit.
  • Banda adeziva poate fi folosita si pentru a crea decoratiuni, nu doar pentru a decora obiecte deja existente. Iti poti cumpara mai multe role de banda adeziva de diferite culori si sa creezi "globuri" din ele. Acestea le poti folosi de Craciun sau le poti agata de tavan pe snururi de lungimi diferite pentru a da camerei un look nou.
  • Trebuie sa stii ca poti cumpara si benzi dublu adezive. Acestea sunt excelente daca vrei sa lasi o carte de vizita pe un perete undeva, sau pe un avizier. Trebuie sa tai o bucata din aceasta, cat sa fie de ajuns pentru bucata de carton sau hartie pe care sa afla datele tale si sa o tot lipesti undeva. Este mai ieftin decat sa faci stickere.
  • Multi instrumentisti se plang de curelele instrumentelor, acestea uzandu-se in timp si desprinzandu-se de instrument. Daca ai o astfel de problema atunci poti lipi cureaua cu foarte multa banda adeziva. Poti folosi si simpla banda adeziva gri, aceasta fiind cea mai rezistenta.
  • Exista si banda adeziva transparenta. Acest tip de banda poate fi folosita pentru a infrumuseta o camera. Tot ce trebuie sa faci este sa o aplici pe fereastra iar lumina ce va intra in acea camera va avea culoarea bandei folosite.

Tot ce trebuie sa faci pentru a-ti achizitiona cateva role de banda adeziva e sa urmezi acest link.


Masca de ten cu efect antibacterian Acne Control

  Cu ocazia zilei de 8 martie  multe magazine au avut oferte tentante, unele la produse altele aveau transport gratuit așa că m-am gândit să îmi cumpăr ceva interesant, ceva ce nu am încercat. Printre produsele alese s-a numărat și această mască pentru față. Nimic neobișnuit până aici, dar faptul că scria antibacterian m-a atras cel mai mult.Prețul mi s-a părut unul bun, cantitatea suficientă să îmi formez o părere. 
Brandul este unul nou pentru mine, nu am auzit până acum despre ei dar nu sunt deloc reticientă când vine vorba despre acest aspect.

  Ce promite:
  • reduce secreția de sebum,netezește și tonifică intens pielea
  • curăță bine şi profund porii, elimină impurităţile care duc la apariția coșurilor și altor imperfecțiuni.
  • datorită conținutului de uleiuri esențiale naturale de arbore de ceai,lavandă și iarbă de lămâie are proprietăți antibacteriene
  • datorită D-pantenolului și al antoinei, calmează și reduce iritațiile pielii accelerând reînoirea celulelor
Nu conține: alcool, parabeni și SLS / SLES
masca de ten reduce secreţia de sebum, netezeste si tonifica intens pielea - See more at: http://www.shoporganic.ro/ten/masti-pentru-ten/masca-de-ten-cu-efect-antibacterian-acne-control-ava43.html#sthash.BfjK9qjN.dpufre
masca de ten reduce secreţia de sebum, netezeste si tonifica intens pielea - See more at: http://www.shoporganic.ro/ten/masti-pentru-ten/masca-de-ten-cu-efect-antibacterian-acne-control-ava43.html#sthash.BfjK9qjN.dpuf
Preț: 28 ron și se poate achiziționa de pe Shop Organic
Cantitate: 50 de ml
Valabilitate: 2 luni de la deschiderea ambalajului


Aqua, Glycerin, Hydroxyethyl Acrylate, Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 60, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Dehydroacetate, Allantoin, Panthenol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, Lavandula Officinalis Oil, Xanthan Gum, Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass) Oil. - See more at: http://www.shoporganic.ro/ten/masti-pentru-ten/masca-de-ten-cu-efect-antibacterian-acne-control-ava43.html#sthash.BfjK9qjN.dpuf

Modalitate de utilizare: se aplică un strat subțire de produs pe fața curată și pe gât,se evită zona ochiilor. Masca se lasă să acționeze 15 minute după care se clătește cu apă călduță .
Prima impresie ca și miros, mi se pare că ies în evidență uleiurile esențiale și are un miros ușor de plante (acest aspect nu este deloc deranjant).M-a cucerit de la prima aplicare, tenul a rămas curat și luminos și cu fiecare utilizare aspectul s-a îmbunătățit. Eu cred că în două luni voi termina această mască, mai ales că o folosesc de două ori pe săptămână și în cantitate mică.
Pentru că îmi place acest produs am decis să îmi mai achiziționez încă câteva produse din gama ACNE CONTROL primul va fi chiar gelul de curățare și loțiunea aferentă, împreună cu această mască.

Etichete: ,