marți, 6 ianuarie 2015

Sophyto Tratament exfoliant organic cu dublu efect

  Sophyto este un brad inspirat din natură și este o linie profesională de cosmetice organice dedicate îngrijirii tenului. 
Pe alocuri am mai citit câte ceva despre produsele acestui brand, și nu pot spune că m-am putut stăpânii să nu încerc și eu măcar un produs de la ei. Pentru că în ultimul timp am început să folosesc exfolianți, am început să văd și o îmbunătățire considerabilă a tenului, asș că am ales tot un produs exfoliant.



Ce promite:
  • ajută la eliminarea cicatricilor
  • elimină petele cât și celelate semne ale îmbătrânirii tenului
  • conține pudră de ametist, suc de ananas și cireșe de Barbados ,acest amestec acționează atât mecanic cât și chimic pentru a dizolva blând celulele aflate la suprafața pielii
  • curață și stimulează tenul , ajutând la refacerea epidermei
  • este un produs dedicat tuturor tipurilor de ten
Cantitate:30 ml
Preț:128 ron și poate fi achiziționat din magazinul online Sophyto
Ingrediente (* = organic) 
Aqua (water), *ananas sativus (pineapple) fruit extract, *glycerin, *chlorella vulgaris (green micro-algae) extract, xanthan gum, amethyst powder, *malpighia glabra (acerola cherry) fruit extract, *aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice, potassium sorbate, levulinic acid, sodium benzoate, sodium levulinate, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, citric acid.
Nu conține: parabeni,coloranți , parfumuri artificiale, gluten
   
   Pentru cine a avut probleme cu tenul știți că este  inevitabil să nu rămâneți cu urme, care chiar sunt deranjante și degeaba le acoperim cu bb cream sau fond de ten, este doar o soluție provizorie pentru că odată îndepărtat machiajul, semnele sunt tot acolo. M-am luptat mulți ani cu acneea, am suferit mult mai ales pentru că aveam deosebită grijă de tenul meu, dar abia cum pot spune că am scapat de ea cu adevărat, dar acum lupt cu îndepărtarea semnelor lăsate de-a lungul timpului. Unele au dispărut în urma expunerii la soare altele le-am tratat corespunzător, sau nu prea corespunzător. Pentru că ultimul exfoliant încercat mi s-a părut un pic cam imprevizibil, am început să înclin către cele cu cât mai puțini compuși chimici. E adevărat că produsele organice le ia mai mult timp să acționeze, dar o fac mult mai eficient și fără a dăuna tenului sau a produce dependență. 



Produsul are o consistență un pic gelationoasă, și un miros destul de interesant aș zice..nu neapărat neplăcut.
Eu folosesc acest tratament de trei ori pe săptămână, rutina mea începe cu clenserul obișnuit cu extract de arbore de ceai, după care pe tenul uscat și curat aplic tratamentul exfoliant. Acesta se lasă să acționeze 1-5 minute după care șterg tenul cu o dischetă umezită în prealabil cu apă sau cu loțiune tonică, pentru că nu am din gama Sophyto  loțiunea tonică organică pentru echilibrare, folosesc o loțiune tot organică de la un alt brand. Continui rutina cu ser și o cremă hidratantă. Primul rezultat observat a fost o piele fină și catifelată.Tenul meu se înrosește când folosesc acest tratament, dar acest efect neplăcut dispare după aplicarea serului și a cremei hidratante. Am văzut primele rezultate în zonele problemă după aproximativ două săptămâni de utilizare a acestui produs, dar trebuie să recunosc că am fost și consecventă în aplicare.
Pentru ca rezultatele să se vadă trebuie folosit acest ser cel puțin o lună.
Cel mai probabil considerați că 30 de ml este destul de puțin, așa m-am gândit și eu când l-am văzut prima dată dar după prima aplicare când am văzut că patru pompițe îmi sunt suficiente pentru întreaga față am ajuns la concluzia că ține destul de mult.


Voi ați încercat produse de la acest brand?
Dacă da ce alte produse recomandați?

Etichete: , , ,