luni, 6 ianuarie 2014

InstaLife #1

Hey girls, este luni din nou! Deşi de obicei lunea ma simţeam aiurea că iar trebuie să merg la lucru , trezit de dimimineaţă,se pare că anul acesta am un pic mai mult optimism, deci: hello monday!
Dacă anul trecut nu m-am prea ţinut de pozele săptămânii , anul acesta am decis să fiu un pic mai serioasă şi să postez InstaLife în fiecare săptămână, sper să mă ţină!
Oricum pozele sunt mai puţine , având în vedere că am început săptămâna undeva de la mijloc.
Pe 1 ianuarie nu am făcut mai nimic, în afară să mă joc Candy pe tabletă,aşa că a doua zi am recuperat şi m-am întâlnit cu D să îmi dea nişte produse pentru Testează şi tu..., săptămâna aceasta când primesc reviewul de la fetele care au testat în decembrie voi face publică lista din ianuarie.
Vineri am fost la un mic tur de shopping, mai ales că in magazine sunt oferte foarte bune, eu am preferat totuşi Sephora, cu reduceri până la 70%, din păcate kitul de la Ciate nu este bun de nimic, folia nu se desprinde sunt foarte dezamăgită.Am încercat toate variantele şi nimic, chiar am căutat şi pe Youtube şi am făcut ca acolo..:(
Am achiziţionat un Charm de la Pandora, deşi l-am cumpărat luni am zis totuşi să îl arăt în această postare. Pentru cine are brăţară de la ei, sunt charmuri selecţionate cu 30% reducere.
Am încercat două măşti noi, cea cu turmeric şi miere şi cea cu spirulină şi miere,promit să vă povestesc mai multe după ce le folosesc timp îndelungat.


Nu uitaţi că de vineri am dat drumul unui giveaway la care vă puteţi înscrie aici, până pe 26 ianuarie.
Vă doresc o săptămână cât mai frumoasă.

Etichete: