vineri, 10 ianuarie 2014

Review CAMPANIA Decembrie: Testează şi tu ....

Bună dimineaţa, după cum ştiţi anul trecut am demarat campania Testează şi tu..., am ales primele 10 persoane care să testeze 10 produse şi să ne împărtăsească părerile lor despre produse.

1.Review: Rimmel London stay matte foundation BY Lorena G.,(BLOGGER)

Hello ladies!
Am reușit în sfârșit să fac review-ul pentru produsul oferit spre testare de All that beauty things , și îi mulțumesc pe această cale Biancăi. Spre norocul meu am avut ocazia să testez fondul de ten spumă de la Rimmel London: Stay matte. Mi se potrivește ca o mănușă și nuanța primită. M-am bucurat foarte tare când am deschis coletul și am văzut ce este în el. Exact ceea ce aveam nevoie, pentru că de ceva vreme îmi doream să încerc un fond de ten nou și nu știam ce să aleg.
Mai știți că spuneam în postarea despre Revlon Colorstay că nu am întâlnit niciodata nu fond de ten care să arate flawless ? Și nici să țină nu știu câte ore fără ca tenul să lucească?
Ei bine, acesta face tot ceea ce nu credeam că voi întâlni la un fond de ten vreodată.
Ce spun ei despre el?
”Feather-light, liquid mousse blends flawlessly for natural-looking, all day shine control. Silky smooth formula leaves a perfectly matte, baby soft finish. Lightweight texture won't feel heavy or greasy.”
În sfârșit o descriere a produsului care nu e desprinsă dintr-un basm. Într-adevăr are o acoperire foarte bună, medie spre mare, acoperă foarte bine imperfecțiunile fără să arate ca o mască (e perfect pentru tenul meu rozaliu cu pete roșii pe alocuri). Arată foarte natural și ține sub control excesul de sebum câteva ore bune iar tenul rămâne perfect mat. Textura este ușoară așa cum zic și ei, și tenul nu se simte încărcat sau unsuros.
Vine ambalat într-un tub drăguț de 30 ml, foarte ușor de folosit.
Nu știu de ce întotdeauna am evitat fondurile de ten spumă, mare greșeală! Aveam impresia că lasă tenul foarte încărcat, ca o mască și am evitat să le achiziționez. Le-am preferat pe cele lichide sau cremă. 

Rimmel London stay matte, într-adevăr un fond de ten care își merită pe deplin banii. Și nici nu este scump (în jur de 15-20 lei) în funcție de magazin.
Mă gândeam întotdeauna că tot ce este scump e bun, dar iată că nu este așa. Acest fond de ten o dovedește. Dacă aveți un ten gras cu exces de sebum, sau tot felul de pete mai vizibile sau mai puțin vizibile, acesta este fondul de ten pe care îl căutați. Vi-l recomand cu mare drag, pentru mine face minuni și reușește tot ceea ce nu poate Colorstay de la Revlon, M.A.C, L'oreal etc. 

2.Cera di Cupra Bianca - Testare BY  Loredana V (BLOGGER)
Am fost foarte nerăbdptoare să caut mai multe informaţii despre această cremă pe internet, întrucat pe ea totul este scris în italiană.
   Marea dezămagire a venit în momentul în care am găsit că este vorba despre o cremă anti-îmbătrânire şi era specifică persoanelor cu o vârstă mai mare decât a mea. Cu toate acestea, am hotărât să o folosesc când am văzut că este indicată pentru protejarea pielii normale sau grase împotriva factorilor externi. Cum este iarna şi vremea e rece, m-am gândit că mă poate ajuta.
Cum arată?
Crema vine într-un ambalaj foarte uşor de folosit, care ajută la folosirea produsului până la ultima picătură.
   Îmi place de asemenea pentru că este un ambalaj mai igienic decât cremele în cutie, cu capac, în care bagi degetelele de fiecare dată când aplici produsul.
  Produsul expiră la 12 luni după deschidere, dar vă spun că se consuma foarte greu, întrucât e nevoie de foarte puţină cremă pentru acoperirea întregii feţe.
    Sistemul de dozare este uşor de folosit, ai senzaţia că urmează să te speli pe dinţi, nu să te dai cu cremă hidratantă.
    Produsul în sine este alb, foarte consistent şi nu este apos deloc.
2.Ingrediente
  O listă completă a ingredientelor o găsiţi aici. Puteţi vedea de asemenea cât de bune sau nu sunt acestea pentru pielea noastră.
3.Cum miroase? 
   Pot să spun cu mâna pe inimă că miroase extrem de urât. Nu ştiu din ce cauză are acest miros, dar pe mine mă face să mă gândesc la spuma de ras a bunicului meu, care are un miros tare şi înnecăcios. Partea bună este că pe ten mirosul nu rămâne, adică eu îl simt doar când o aplic şi apoi nu îl mai sesizez.
5.Cât costă?
 Crema am vazut-o în DM cu preţul de aproximativ 20 lei, dar este aici cu 26lei.
6. Ce efecte a avut asupra mea?
  Şi acum să înceapă partea interesantă, sau mai bine zis, esenţială. 
   Am fost extrem de reticentă în folosirea acestei creme. Ideea că e anti-îmbătrânire, dar şi mirosul, m-au făcut la început să o evit puţin. Crema este una foarte grasă şi se absoarbe foarte greu în piele. Şi când spun foarte greu, mă refer aproape deloc. Dacă o aplic la ora 20, când mă bag în pat, peste 3-4 ore, ea se simte încă unsuroasă. Acest lucru nu pot sa spun ca m-a deranjat groaznic, căci eu folosesc des crema de gălbenele pe post de cremă de noapte şi sunt obişnuită cu acea senzaţie de ten uleios.
   A doua zi, pielea se simte hidratată, iar eu nu mai aplic o altă cremă înainte de machiaj. Cum am tenul mixt, asta nu ar face decât să îmi facă faţa să lucească groaznic. Eu una aş recomanda însă crema aceasta pentru tenul puţin mai uscat, cred că nivelul ei de hidratare ar fi unul mai potrivit pentru acest caz.
   Eu am ceva probleme cu tenul, iarna, din cauza frigului, îmi apar tot felul de coşuri şi de brobonele pe bărbie, aşa că această cremă nici nu mi-a adus vreun efect negativ în această privinţă, dar nici nu a făcut ceva bun. Nu mi-a schimbat tenul, nu a făcut minuni, dar nici nu a făcut ceva dezastruos.
  Nu am remarcat nicio schimbare a comportamentului tenului la factorii externi, dar asta poate din cauză că am folosit-o doar seara. Am citit că ar fi indicată folosirea atât dimineaţa, cât şi seara, dar acest lucru este sincer imposibil. Nu poţi folosi dimineaţa o cremă atât de grasă, care rămâne unsuroasă pe piele şi pe care efectiv nu poţi pune fond de ten.
  Nu mă pot pronunţa în acţiunea ei anti-îmbătrânire, căci e clar că nu mă potrivesc categoriei de vârstă.
7. O voi recumpăra?
   Nu voi recumpăra această cremă deoarece nu cred că este potrivită vârstei mele de aproape 19. 
  Concluzionând, îmi place că:
este hidratantă
- are un ambalaj practic şi igienic
- se termină greu
- are 1,4% ceară de albine şi 4% glicerină
  Nu îmi place că:
- nu este potrivită vârstei mele
- este foarte grasă
- miroase urât
 În total, este o cremă de seară bună pentru hidratarea tenului, pe care voi încerca să o termin în cele 12 luni de valabilitate.


3.ELMIPLANT-SKIN CONTROL ,PENTRU TEN CU IMPERFECŢIUNI by R. Victoria
Conţine ingrediente naturale : lemongras,micro-particule de bambus şi argilă albă.Şi ceea ce este important nu conţine parabeni şi miorase super.Conţine mici particule abrazive albastre ,foarte fine care se dizolvă în cateva secunde .Formula specială combină 3 beneficii într-un singur produs: curățare în profunzime, exfoliere eficientă și un efect matifiant intens.
Îmi place căci simt că işi face treaba ,curăţă impurităţile de pe faţă şi are un miros fresh ,nu foarte puternic.Lasă piele fină catifelată.

4. Review - Mascara Big & Beautiful Boom BY ADINA R.
      Voi incepe acest review prin a spune ca imi place foarte mult ambalajul rimelului : culoarea aurie si forma . Ambalajul ii confera, din punctul meu de vedere, un aspect luxos, sofisticat.
   Cand l-am deschis prima data am avut un mic soc…o perie asa mare? Peria rimelului folosit inainte era pe jumatate. Hmm.. .Am inceput timid sa ma machez. Surprinzator si pentru mine a fost faptul ca nu mi-am murdarit si pleoapa, asa cum ma asteptam din cauza marimii periei. Dupa o aplicare mi-a placut rezultatul: gene lungi, nelipite.
    Un alt aspect care mi-a placut la acest rimel a fost ca se usuca foarte repede si nu mai stau cu grija ca ma voi murdari pe pleoapa.

Dupa ce am mai aplicat odata am fost dezamagita: genele s-au lipit .

In concluzie imi place rimelul si il folosesc, dar aplicat intr-un singur strat.

Nota mea pentru acest rimel:8.


5.Review- Uriage Aqua Precis(mostra) by Anca Gabriela L.
    În primul rând, eu aş vrea să îţi mulţumesc Bianca pentru această posibilitate de a testa aceste produse minunate. Eu am primit Uriage Aqua PRECIS şi o loţiune de corp de la Sabon.
 Primul produs, este Uriage Aqua precis,şi este pentru prima oară când folosesc acest produs.
 Din nefericire, nu am putut decât o zi să mă bucur de el, datorită problemelor mele cu tenul şi tratamentului pe care îl urmez, însă mama mea s-a bucurat foarte tare să îl testeze în locul meu. M-a cucerit ambalajul, este foarte draguţ, şi este perfect pentru a-l lua cu tine in gentuţă. Când l-am desfăcut, mirosul m-a cucerit. Are un miros fresh, de aer curat, îl ador ) am pus-o pe mama să mai păstreze puţin pentru a mai folosi şi eu când voi termina tratamentul meu.  
Această cremă este pentru ten normal sau mixt
Ingrediente:
- AQUA- uriage thermal spring, water ,cetearyl isononanoate, cetearyl ethylhexanoate,glzcerin,polzmethzl methacrzlate,dimethicone,ptfe,acrzlates-c10-30 alkyl acrylate crosspolzmer,phenoxye,thanol,cetzlalcohol,steareth-2-steareth-21-polyacrylate-13-parfum (fragrance), sodium hydroxide,polyisobutene,benyoic acid, o,cymen-5+ol, biosacchariade gum-4, taurine, polysorbate 20, sorbitan iso stearate.
 Sincer, nu am recunoscut decât câteva ingrediente, restul, nu ştiu ce sunt.
Este o cremă destul de uşoară ca şi consistenţă, mi-a plăcut că nu mi-a îngrăşat tenul, eu avându-l destul de gras, spre surprinderea mea chiar a reacţionat foarte bine pe tenul meu. Mama, are un ten mai uscat , iar această cremă a ajutat-o în zilele acestea mai reci să aibă un ten hidratat, luminos. Cu siguranţă aş cumpăra această cremă fără să mă gândesc prea mult, mai ales că a ajutat-o pe mama mea , cu tenul. Mereu iarna are probleme, i se usucă foarte tare tenul, dar această cremă i-a hidratat tenul.
5.1.Review- Sabon Body Lotion -Patchouli Lavender Vanilla by Anca Gabriela L.
    Al doilea produs este loţiunea de la Sabon , PATCHOULI  LAVENDER VANILLA.
Este o loţiune de corp, pe bază de amestec de uleiuri naturale, ulei de măsline, avocado, limba-mielului şi germeni de grâu. Bogat în omega 3+6+7+9 şi vitaminele A şi E. Nu conţine Sls şi Paraben. Ambalajul este superb, un borcănel micuţ, însă pe mine nu m-a dat pe spate...Miroase a vanilie, iar dacă mie nu îmi place vanilia, nu m-am bucurat când am descoperit că mirosul se păstrează  foarte mult în piele. Intră destul de greu în piele, chiar mă gândeam că tenul meu gras este de vină,dar şi mama mea a întâmpinat aceeaşi problemă. În schimb mamei mele i-a plăcut. Ea este înnebunită după mirosul de vanilie, şi după cum spuneam ea are un ten mai uscat, însă şi ea a întâmpinat aceeaşi problemă:absorbirea greoaie a acesteia de către corp. Este o loţiune foarte grasă. Dacă vă place vanilia şi cremele puţin mai grase, eu vă recomand să o utilizaţi, dar dacă aveţi un ten gras... eu zic să căutaţi altă loţiune. Singurul lucru care mi-a plăcut la această loţiune este că nu conţine Parabeni. 

6.Review CC Cream Elmiplant BY Giorgiana G (BLOGGER)
 Buna dragele mele,
Astazi revin cu un review al unui produs foarte mediatizat in ultima vreme si anume Cc Cream-ul de la Elmiplant.Am primit acest produs spre testare cu aproximativ o luna in urma de la All that beauty things .Am fost foarte incantata pentru ca era exact ceea ce imi doream..si unde mai pui ca era si nuanta mea.
Am inceput sa il folosesc inca din ziua in care l-am primit si de atunci nu am mai renuntat la el.
Si ca sa facem o scurta inroducere acest CC Cream este practic o varianta imbunatatita a BB Cream-urilor.Numele vine de la Color Correction Cream si pe langa toate insusirile unui BB cream acesta promite sa acopere roseata,inflamatiile si decolorarile tenului.
Descrierea produsului: 
Indicatii:
  • Elmiplant crema coloranta , uniformizeaza nuanta tenului, acopera imperfectiunile, hidrateaza 24h, protejeaza impotriva radiatiilor spf 20.
  • Elmiplant skin moisture CC Cream este un produs de ingrijire avansat, ce ofera beneficii multiple intr-o singura formula, pentru o piele cu aspect perfect.
  • Crema contine o asociere de ingrediente naturale si pigmenti minerali, crema cc Elmiplant acopera imperfectiunile, imbunatateste nuanta naturala a tenului, si confera pielii tale hidratarea optima si protectia de care are nevoie.
  • Crema Elmiplant CC Cream, uniformizeaza nuanta pielii si pastreaza un ten radiant de-a lungul zilei, datorita pigmentilor minerali si ingredientelor active naturale continute.
  • Crema CC Cream Elmiplant acopera imperfectiuni precum cosuri, pete, semne ale oboselii si ridururi fine.
  • Crema CC Cream Elmiplant ilumineaza tenul, punand in evidenta tonul sau natural. Crema cc cream Elmiplant ofera hidratare imediata ce dureaza pana la 24h, datorita extractului de gutuie 100% natural si a hydro-nutrient 24h.
  • Crema CC Cream Elmiplant patrunde rapid in piele datorita formulei sale lejere, in timp ce confera acoperire optima. 
 Crema CC Cream Elmiplant protejeaza pielea de razele UV si de imbatranirea prematura spf 20.
Mod de folosire:
Pentru aplicare, se intinde crema pe fata, si pe gat.
Aplica produsul la fel ca pe crema ta obisnuita de ingrijire a tenului, pe fata si gat, dupa curatare si tonifiere.
Daca vrei sa maresti puterea de acoperire, poti aplica inca un strat. Datorita filtrelor UV continute, aplica crema cu multa grija in jurul ochilor.
Formula se absoarbe repede si nu lasa urme grase.
Mod de ambalare: 50 ml.

Asta este ceea ce gasim pe ambalajul cremei si acum sa va spun si parerea mea.
  1. Primul lucru cel mai important pentru mine:arata foarte natural pe ten,chiar si dupa o noapte nedormita ..tenul va arata fresh 
  2. Rezista destul de  bine la transfer,nu apar acele pete deranjate pe telefon....dupa o convorbire.
  3. Pretul destul de mic,aproximativ 15 ron.
  4. Cantitatea destul de mare
  5. Are o acoperire medie,dar la a doua aplicare va arata si mai bine.
  6. Nu luceste pe fata
  7. Are ingrediente naturale
  8. Hidrateaza foarte bine si contine spf 20.
     Cam acestea ar fi plusurile din punctul meu de vedere.Imi place acest produs...si il recomand cu caldura.Eu am un ten destul de uscat si Cc Cream-ul acesta face minuni mai ales acum iarna.
Nu il folosesc singur ci insotit de putin corector si pudra si garantez ca nu vor exista probele cel putin 6-8 ore.
Singurul minus este acoperirea...pentru persoanele cu probleme ceva mai mare ale tenului nu este un produs pe care il recomand.Cel putin nu singur,dar poate fi folosit ca baza de machiaj.

7.SORAYA Cream by Alina A. (BLOGGER)
Aproximativ o luna in urma, am primit spre testare de pe http://www.allthatbeautythings.com crema cu colagen Soraya. Din pacate, nu am apucat sa ii fac un review asa cum se cuvine, pe data de 10 ianuarie  (motiv: am cumparat casa mult visata!!). Asa ca, sa nu fie cu suparare, revin cu parerea.

Ce spun ei: crea hidratanta si revitalizanta cu colagen si elastina si cu estract de cirese. Un lifting perfect, reda elasticitatea si finetea pielii, o hidratare mai buna. Este absorbita perfect si este ideala ca si baza de machiaj.

Ce spun eu: este o crema usoara, cu o textura usor cremoasa, mai degraba apoasa, culoare alba si un miros usor dulceag, ca de cirese (uneori ma duce cu gandul la cremele Nivea). Am fost, sincer, destul de sceptica atunci cand am primit-o, necunoscand marca SORAYA. Asa ca am incercat-o seara, inainte de culcare. Dimineata, m-am trezit cu un ten proaspat, hidratat, fara pelicula de grasime. Tenul meu, dupa aproximativ 2 saptamani de utilizare zilnica, arata mai radios, mai luminos. 
Tin sa precizez insa, ca pe timp de zi, nu recomand crema persoanelor cu tenul gras ori cu tendinta de ingrasare. Tenul lucreste ca o oglinda, chiar daca este hidratat. Eu am folosit-o de cateva ori pe timp de zi, si fara servetele demachiante la mine, eram destul de rusinata in public datorita sebumului in exces de la ea. Insa, pe timp de noapte, crema chiar isi face efectul din plin. Din partea mea, primeste lejer nota 8. 
Prezentare: crema vine ambalata in cutie de carton, sigilata, cu un gramaj de 50 ml. Expira in 06.2016 (12 luni de la data deschiderii)

Este un produs testat in limita bunului simt. A fost ok, o utilizez si acum, in fiecare seara, a devenit parte din ritualul meu zilnic de ingrijire al tenului. O recomand tuturor persoanelor, cu orice tip de ten, dar utilizata doar seara. Isi face treaba din plin: hidrateaza, lumineaza si reda elasticitatea pielii (mai ales in jurul ochilor!!!). Este un produs ce cu siguranta il voi achizitona.

Multumesc Lucia, pentru posibilitatea de a testa ceva ce sincer, nu as fi cumparat niciodata! Multumesc pentru SORAYA Cream!

8. Soraya lotiune tonica by IRA
Am primit o lotiune tonica de la Soraya. Nu mai auzisem de aceasta firma, asa ca am cautat repede pe google sa vad despre ce e vorba. Este o companie de produse cosmetice din Polonia.

O mica descriere, gasita pe site-ul oficial:
Microelements and natural ingredients rich with vitamins form the basis for our products. The formulas of these new generation cosmetics are elaborated by our fastidious pharmacologists and cosmetologists at the Soraya European Center of Research and Development.
 Descrierea de pe spatele sticlutei, asa cum spune importatorul  produsului, Danubius Imports:
“Fara alcool, tonifica si calmeaza, ofera ingrijire optima pentru tenul matur. Improspateaza pielea obosita.
Instructiuni: In fiecare dimineata si seara se toarna tonic pe un disc cosmetic, stergeti fata, gatul si decolteul.”
 Eu nu prea sunt obisnuita sa folosesc si lotiune tonica, insa am incercat s-o integrez in rutina mea pentru ten. O aplic in fiecare dimineata si seara, dupa demachiere. Imi place mirosul ei, usor parfumat si imi place senzatia fresh pe care o ofera tenului meu.




Nu pot spune ca am observat vreo schimbare de cand o folosesc, insa oricum tenul meu se comporta din ce in ce mai bine in ultima vreme. Acum, pe timp de iarna, are zone uscate, insa n-am reusit inca sa gasesc solutia salvatoare. In acelasi timp, nici nu mi-a cauzat neplaceri, deci se pare ca este un produs cu care tenul meu se intelege bine.
In ceea ce priveste ambalajul, acesta este practic si usor de folosit (se deschide usor, fara sa-mi fie frica de ruperea unghiilor :D ). Capacul a fost putin deteriorat la transport, dar sunt convinsa ca cei de la Posta Romana n-au acordat prea mare atentie transportului.  Sistemul de dozare este putin dificil, curge prea mult daca nu sunt atenta.

Ingrediente:
 
In concluzie, ma bucur ca am avut ocazia sa incerc un produs bunicel, de la compania Soraya, care pare sa fie destul de apreciata pe plan international. Ramane de vazut, atunci cand voi termina produsul, daca voi continua sa folosesc lotiune tonica si daca ii voi simti lipsa J
Ii multumesc si Luciei pentru produsul trimis spre testare.

9.Soraya- Eye contour cream by Denisa L.


Eu am avut de testat o crema de ochi de la Soraya care are mai multe proprietati, printre care:
1. imbunatatirea tonusului pielii;
2. netezeste pielea si face ca ridurile din jurul ochilor sa fie mai putin vizibile;
3. indeparteaza semnele oboselii (in special cearcanele);
4. imbunatateste elasticitatea pielii;
5. relaxeaza, hidrateaza si improspateaza.

Contine colagen, elistina, vitamina A si vitamina E si este recomandata pentru toate tipurile de ten, folosindu-se de 2 ori le zi.
In ceea ce priveste ridurile, nu imi dau cu parerea, avand in vedere ca (inca) nu imi bat capul cu asa ceva ). In ceea ce priveste semnele oboselii, adica cearcanele, in cazul meu…pai, nu le prea indeparteaza. Cam tot acolo sunt in toata splendoarea lor, chiar si dupa folosirea cremei in mod regulat. Sincer, nici nu ma asteptam sa dispara ), luand in considerare stilul meu de viata. 
Insa, ceea ce am observat este ca, imediat dupa aplicare, imi simt pielea mai hidratata si mai improspatata. Pot sa zic ca are, intr-adevar, acest efect. Tenul meu a acceptat-o din prima, un lucru foarte rar, fiindca am un ten foarte pretentios (extrem de gras). Este chiar foarte placut sa o aplici, intra repede in piele si simti, efectiv, hidratarea. Imi place si ambalajul ei, pot sa o pun usor in orice trusa si abia ca simti ca e acolo . Oricat de micuta pare, tine mult, deoarece ai nevoie de destul de putina crema zilnic. Eu pot sa spun ca sunt multumita de ea .


Etichete: , , , , , , ,

Eyeliner HI-TECH Pierre René

   Bună dimineaţa ! În sfârşit este weekend, timpul pentru relaxare!
Astăzi m-am gândit să scriu o postare scurtă despre un produs primit de la Magiq, după ce  am avut o experinţă negativă cu un alt produs pe care l-am cumpărat de la ei.
Recipientul tuşului  are o formă foarte interesantă, dar care este foarte uşor de manevrat şi nu trebuie neapărat să şti să foloseşti tuşul pentru a trasa o linie cu foarte mare precizie.Culoarea rezistă până la 14 ore, aşa şi este.
     Am folosit acest produs atât cu bază cât şi fără, a rezistat cu brio pe pleoape, şi odată ce îl aplic şi se usucă trec degetele peste pleoape şi nu se ia nimic.
*
   Good morning! Finally it is time for a relaxing weekend!
Today I thought to write a short post about a product received from Magiq, once I had a negative experience with another product that I bought from them.
The topmost overlapping very interesting in shape, but that is very easy to handle and does not necessarily have to know how to use ink to draw a line with very high precision.Color lasts up to 14 hours, so it is.
    I used this product with both the base and without, successfully resisted on the eyelids, and once you apply and dry run your fingers over the eyelids and don't take anything.
    Culoarea rămâne la fel de vibrantă ca înainte.De obicei găsesc câte un minus la fiecare produs încercat, dar la acesta încă nu am găsit şi dacă sunteţi curioase chiar merită încercat. Preţul este mediu, dar îşi merită fiecare bănuţ.
*
     The color remains just as vibrant as before.Usually I find one minus to each product, but tried it yet I have not found and if you're curious even worth trying. The price is average, but worth every penny.
Preţ:35 ron
Cantitate:0,4 ml

Etichete: , , ,