marți, 17 martie 2015

Garnier Pure exfoliant 3 în 1

     Fac ce fac dar la un interval de timp ajung să postez despre un produs multifuncțional.L-am descoperit acum mulți ani la prietena mea pe raft, am rămas la ea peste noapte și cum nu aveam la mine cleanserul meu obișnuit ea m-a îndemnat să îl încerc pe al ei.


 M-a cucerit din prima mirosul dar și senzația aceea foarte fresh. Nu l-am achiziționat atunci mă gândeam că am produsul meu preferat și nu îl schimb. Când mă uitam pe aoro undeva la sfârșitul anului trecut parcă am zărit și acest produs, acasă mai aveam ceva de la Biore dar m-am gândit ca pe acesta să îl utilizez când ma izbește lenea .Am perioade în care sunt consecventă cu aplicarea măștilor dar și perioade de pauze. Pentru acele perioade acest produs este ideal: are în compoziția sa acele particule care ajută la exfoliere, dacă este folosit ca și cleanser zi de zi dar și ca și mască..


Cu un efect triplu acest produs promite să:purifice , exfolieze și matifieze tenul.
Modalitate de utilizare:
-cleanser și exfoliant: se masează o cantitate mică de produs pe tenul umed după care se clătește cu apă din abundență.
-masca:se aplică pe tenul umed și se lasă să acționeze 3 minute după care se clătește cu apa din abundență.Când îl folosesc ca și mască îmi place să îl îndepărtez cu prosopul de față, mi se pare mult mai practic și tenul rămâne curat.
Cantitate:  150 ml
Valabilitate: 12 luni de la deschiderea ambalajului.


Prețul lui mi se pare unul bun, am dat 22 de ron pe tub dar este foarte spornic indiferent cum îl folosesc deoarece este necesară o cantitate mică de produs. Cu siguranță voi reachiziționa acest produs, cu atâtea calități este și păcat că nu i se face reclamă , intră la produsele ieftine și eficinte pe unde mai pui că mai și economisești spațiu și este ideal de luat în concediu.

Voi l-ați încercat?

Etichete: ,

Noutăți de primăvară de la Nivea: Loţiune sub duş care oferă fermitate pielii, o inovaţie bazată pe forţa coenzimii Q10

Brandul Nivea vine cu o nouă inovație la început de primăvară , este vorba despre noua loțiune sub duș care conferă fermitate o inovaţie bazată pe forţa coenzimii Q10.

 
Femeile iubesc să aibă o piele mai fermă! Dar viaţa poate fi foarte aglomerată uneori! Grija pentru tine şi lista lungă de to do-uri se împacă mai greu, însă nu trebuie să te neglijezi!

Un stil de viaţă sănătos cu exerciţii fizice şi o alimentaţie adecvată în fiecare zi sunt esenţiale, dar uneori mai ai nevoie şi de mici trucuri rapide şi convenabile.



NIVEA lansează prima Loţiune de corp sub duş pentru o piele mai fermă! Eficienţa produsului este garantată de tehnologia inovatoare care introduce o substanţă proprie pielii în formula produsului: coenzima Q10. 
Această inovaţie este rezultatul a cinci ani de cercetare în laboratoarele Beiersdorf. Produsul are o formulă unică, ce conţine perle care au în interior coenzima Q10 şi pe care o activează la contactul cu apa”, spune Sabine Schulz, Product Development NIVEA Body, R & D Beiersdorf.




 

NIVEA Q10 Loţiune de corp sub duş pentru fermitate

Beneficiază de o piele tonifiată şi hidratată, din câteva mişcări! NOUA NIVEA Q10 Loţiune de corp sub duş pentru fermitate are efect chiar după ştergerea cu prosopul.

Odată ajunse pe piele, sub duş, perlele activează coenzima Q10 din interior, iar particulele uşor abrazive oferă un masaj delicat. Celulele moarte sunt îndepărtate, iar pielea este revigorată, datorită mentolului.



Paşi pentru o piele fermă, chiar la tine sub duş:

  1. Spală-ţi pielea cu gelul de duş obişnuit, apoi clăteşte-te
  2. Aplică NOUA NIVEA Q10 Loţiune de corp sub duş pentru fermitate, pe pielea udă
  3. Clăteşte-te
  4. Usucă-te şi te poţi imbrăca imediat

Preţ: 17,81 lei

Sephora Pearl Fiber mask

    Și obsesia măștilor continuă, am făcut puțină pauză să vă scriu despre ele dar revin cu ceva apărut destul de recent la Sephora. Până acum marca Sephora avea măști, dar nu de acest gen așa că atunci când am văzut-o a trebuit să fie a mea. Există cred că șase sau șapte feluri diferite, eu am preferat-o pe aceasta deoarece mi se pare interesantă. În ultimul timp am început să mă uit după produse de îngrijire a tenului care promit să îl facă mai luminos.


Ce promite:

-este o mască din fibră naturală care reduce acneea în timp ce iluminează și face ca nuanța tenului să fie una uniformă
-acest produs nu conține parabeni 
Preț:18 ron



Plicul conține o singură mască îmbibată în loțiune, deși prima impresie când am scos-o din plic a fost că e cam uscată.
Masca este foarte ușor de folosit pe un ten curat și  uscat se scoate masca și se aplică pe ten. 


Ea se ține 15 minute, mie îmi place să o las să acționeze până și câte jumătate de oră .Odată îndepărtată pielea rămâne un pic lipicioasă, dar nu e deranjant mai ales că folosesc măști seara când știu că nu mai ies în oraș.
Masca mi s-a părut bun, tenul a rămas hidratat și luminos cu toate acestea cum am mai încercat acest gen de măști prețul este destul de mare luând în calcul că există de exmplu branduri asiatice cu măști mai bune.

Etichete: