joi, 11 iunie 2015

Mic concurs întârziat

    Hello girls..dacă vă aduceți aminte în mai am avut o serie de concursuri a fost cam săptămâna și concursul dar în ultima săptămână din cauza unor probleme l-am amânat până astăzi. Probleme nu au trecut , dar sunt genul de om care se ține de promisiune așa că vă invit la concurs.
M-am gândit că un singur premiu este prea puțin așa că am decis să fie trei premii care sper să vă placă, toate produsele puse la bătaie le am și eu sau le-am încercat deja(toate produsele sunt noi).


Condiții:
-să urmăriți blogul cu GFC
-like &share public acestui concurs
-lăsați un comentariu cu linkul spre postarea voastră preferată de pe blog și numele cu care urmăriți blogul prin Gfc
Durată:
-începe astăzi în 12.06.2015 și durează până pe data de 28.06.2015 (inclusiv)urmând ca după două sau trei zile  să anunț câștigătorul extras cu random.org SUCCES!

Organic Baby devine Rangali

Despre Organic Baby cred că ați auzit , este  un magazin online cu peste 1000 de produse de cosmetice bio și naturale de la mai multe branduri:

Earth Friendly Baby
Green People
Natracare
Odylique by Essential Care
Earth Friendly Products
Beaming Baby
Macdonald and Taylor
NeoBulle
Finigrana Alep
Jason
Pitta Patta
Piatra de Alaun
Amazing Grass
Pacifica
Simoun
Sweet Freedom
Corpore Sano
Born To Bio
Stevielle
Organic Food Bar
Dizao Naturals
Moltex
Jackson Reece

  Sub sloganul „Be naturally beautiful” Organic Baby, de acum Rangali, introduce un nou concept, care se adresează  tuturor  membrilor  familiei şi nu doar bebeluşilor şi copiilor.

 Pentru că am încercat câteva produse de la ei și am fost încântată de calitatea produselor dar și de promptitudinea celor care se ocupă îi recomand cu mare drag . Pentru mai multe produse dar și ofertă vă invit să vizitați pagina www.rangali.ro

Etichete: