joi, 11 septembrie 2014

Sleek Matte Me Rioja Red

     În general nu sunt fan ruj, întotdeuna am preferat glosurile...cred că dacă ar fi să adun câte rujuri am în total aş zice patru cu tot cu acesta. Despre Matte Me a vuit blogosfera atunci când cei de la Makeup Shop au început să comercializeze, eu am achiziţionat târziu după ce am citit mai multe reviewuri. Întotdeauna îmi este greu să mă decid la culoare aşa că prefer să văd swatcurile altor fete pentru a mă convinge dacă îmi place sau nu. Când nu am mai putut "rezista" l-am achiziţionat şi eu, şi recunosc că am perioade când îmi place să îl port, şi perioade când pur şi simplu îl abandonez în sertarul din baie.
Sleek Matte Me este un ruj cu finish mat, ei spun că este ultra rezistent, la mine mai mult de o oră nu a rezistat , mă refer atunci când am mâncat şi băut, ceea ce din păcate chiar îmi pare rău pentru că la asta mă aşteptam de la el.


   De la Max Factori Lipfinity care mi se pare cel mai rezistent încă nu am găsit cu ce sa îl înlocuiesc, şi din păcate Matte Me nu s-a ridicat la nivelul lui şi aici nu mă refer decât la rezistenţă.
Dacă sunteţi curioase să vedeţi nuanţele existente , vă spun cu dezamăgire...doar şase, eu îmi doream ceva care să bată spre portocaliu dar nu au ei, fie că nu există. 


Îmi place în schimb la el consistenţa, nuanţa care mi se pare că mi se potriveşte deşi e destul de putenică şi preţul care este unul bun: 29 de ron .

 Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , , , , ,