miercuri, 5 august 2015

Viena , impresii și poze

      Am secțiunea de travel de mult timp, din păcate nu prea am băgat multe acolo deși am perioade în care călătoresc și aș avea ce scrie dar încerc să recuperez și să țin pasul . 
La Viena am mai fost de câteva ori și chiar mă fascinează centrul acela imens și super amenajat, destul de primitor până la un anumit punct care ar fi parcarea și problema limbii străine. 
La sfârșitul lunii iunie am fost doar o zi pe fugă, am parcat într-un loc unde scria durata maximă de staționare 2 ore și cam atât, nicăieri pe stâlp nu scria de tichet de parcare așa că la întoarcerea la mașină am găsit o amendă destul de mare. Greșeala mea a fost că nu am căutat pe internet treaba cu parcările dar m-am învățat minte și a doua oară am achiziționat acele bilete (se pot achiziționa de la chioșcuri de ziare sau tutungerii) și am învățat și cum se completează .
A doua problemă este limba de ce?!...pentru că așa sunt ei, nu prea agreează alte limbi decât a lor și mai greu găsești o persoană care să vorbească de exemplu engleza sau pur și simplu nu vor (concluzii trase de mine după câțiva ani de umblat pe la ei).


Aflați mai multe »

Etichete: