luni, 9 septembrie 2013

Prima parere magazin MAC in Timisoara+mini haul

Hy girls!
Din pacate este inceput de saptamana si fara chef m-am tarat si eu pana la lucru, asta nu inainte de a expedia toate premiile fetelor!
Ieri am fost si eu pana la Mall sa vad noul magazin deschis la Iulius Mall Timisoara, un magazin pe care il astept de ceva ani si de care imi pierdusem speranta ca se va deschide si la noi.M-am dus ca un copil sa vad magazinul, nu aveam in plan  sa imi cumpar neaparat ceva (am ajuns sa am cam de toate,dar...).
Prima impresie, este foarte mic si inghesuit, se pare ca doar provizouriu va fi in  locatie..este vis-a-vis de Sephora. Intru inauntru la casa se sprijineau trei domnisoare care se uitau plictisite la persoanele care intrau, mie peronal imi comvine ma enerveaza la culme consultaii agasanti..intru pe mijloc un stand de pudre compacte ..si preturi afisate. Ma gandesc incredibil, primul MAC care isi afiseaza preturile....merg la peretele cu pigmentii si pensule....preturi neafisate. Am si iesit...nu inteleg la ce s-au grabit sa il deschida din moment ce nu sunt pregatiti.
Si sa va arta ce mi-am achizitionat....

Abia astept sa le incerc :)

Etichete: , , ,