duminică, 30 noiembrie 2014

BÔCASSY un nou brand de skin care

      Îngrijirea tenului este un obicei important pentru fiecare femeie în parte, în funcţie de tipul de ten şi câteodată de anotimp ne străduim să avem un ten frumos şi sănătos.



   Iarna bate la uşă şi de aceea tenul nostru are nevoie de mai multă hidratare, iar cei de la BÔCASSY vin cu produse de îngrijire a tenului ce conţin ingrediente preponderent naturale.

Cu rezultate vizibile după doar patru săptămâni de utilizare, produsele nu conţin:parabeni, uleiuri de silicon, coloranţi sau uleiuri minerale, sub nici o  forma a acestora.

FACIAL CARE (creşte hidratarea, menţine pielea hidratată, oferă fermitate şi elasticitate pielii, conţin nutrienţi naturali originari)



BÔCASSY LIGHT DAY CREAM – CREMĂ LEJERĂ DE ZI
Este o cremă cu textură lejeră,dedicată femeilor cu vârste cuprinse între 25-45 de ani. Acest produs ajută la îmbunătăţirea fermităţii şi tonusului pielii, menţinând hidratarea pe parcursul întregii zile.

BÔCASSY HYDRATING NIGHT CREAM – CREMĂ HIDRATANTĂ DE NOAPTE
    Eficientă şi bogată în ingrediente naturale, menţine tonusul optim al pielii, dând un aspect sănătos, creşte fermitatea pielii.Pentru că noaptea pielea se auto-regenerează, pielea are nevoie de combinaţia corectă de ingrediente pentru a compensa lipsa de vitamine, minerale şi grăsimi care se pierd în mod natural odată cu trecerea timpului. 


BÔCASSY HYDRATING GEL CREAM  – CREMĂ-GEL HIDRATANTĂ
Crema hidratantă cu textură de gel conţine mici cantităţi de ule de germeni de grâu, vitamina E  şi glicerină vegetală, menţin pielea hidratată prin eliberarea treptată de nutrienţi în piele.Menţine hidratarea optimă timp de 24 de ore.


 BÔCASSY  SERUM – SERUM

Este un produs destinat tuturor grupelor de vârstă, protejând tenul de factorii externi dăunători şi luptă eficient împotriva semnelor îmbătrânirii premature.

 NUTRITIVE FACIAL CARE (reducerea ridurilor in mai putin de 4 saptamani, contin nutrienți naturali, catifeleaza suprafata pielii)

Această gamă este dedicată tenului matur, deoarece acesta are nevoie de mai multă hidratare şi substanţe nutritive, deoarece pierderea apei din organism este mult mai rapidă şi înlocuirea ei cu alta se face mai lent odată cu trecerea anilor BÔCASSY  NUTRITIVE DAY CREAM  - CREMĂ NUTRITIVĂ DE ZI

BÔCASSY  NUTRITIVE NIGHT CREAM – CREMĂ NUTRITIVĂ DE NOAPTE

Pentru mai multe detalii despre acest brand şi pentu a afla mai multe despre produsele lor vă invit să vizitaţi pagina de Facebook


Etichete: , , , , ,