joi, 27 noiembrie 2014

Măşti cu colagen de pe Iherb.com...

    În urmă cu aproximativ patru luni am achiziţionat câteva măşti de pe iherb.com, preţul a fost foarte bun ele fiind achiziţionate din secţiunea trails.
Uitându-mă recent pe site am observat că au schimbat designul pachetelor, eu crezusem iniţial că sunt altele.


Ele sunt câte două în pachet după cum urmează:
Masca cu Aloe promite să hidrateze, sa dea elasticitate tenului .
Masca cu castravete este o mască hidratantă şi purificanta, se potriveşte unui ten acneic cu probleme.
Masca cu ierburi naturale are proprietăţi hidratante şi purifiante
Masca cu rodie cu proprietăţi hidratante şi antioxidante.
În pincipiu toate îmi plac, dar înclin mai mult spre cele două purifiante, mi se pare că sunt mai bune pentru  problemele tenului meu. 
Alte beneficii observate în urma acestor  măşti este că: pielea rămâne hidratată şi luminoasă, chiar dacă efectul lor dispare după câteva zile. Ele sunt suficient de imbibate în lichid, şi după ce le folosesc îmi place să mai storc plicu şi să re-apic în zonele în care pielea mea este mai uscată.
Chiar dacă preţul în trials este unul mic, preţul iîtreg nu mi se pare chiar aşa mare..este 2,95 $ preţul lor este mai mic decât la noi şi aici mă refer la produse similare. Cu toate acestea mi-ar plăcea ca ele să nu fie combinate aşa, ci să fie împărţite pe gama purifiantă şi gama hidratantă, cu siguranţă aş fi client fidel setului purifiant.
Pentru că momentan am cam multe măşti pentru ten am decis că nu o să  le cumpăr, deocamdată, aştept să mai termin ce am dar cu siguranţă le voi mai cumpăra.

Etichete: , , , , , , ,