vineri, 5 septembrie 2014

Astăzi să vorbim un pic despre uleiul de migdale dulci...

    Ce ziceţi despre un produs care are beneficii multiple şi pe lângă acestea poate fi folosit în diverse scopuri?!
Uleiul  de migdale dulci este un produs care poate fi folosit atât în scop terapeutic cât şi în scop estetic având numeroase beneficii. 


În îngrijirea tenului, este foarte bun pentru cel uscat şi pentru zonele sensibile de sub ochi, ajutând la prevenirea apariţiei ridurilor. Dacă  aveţi ten mixt ca şi mine puteţi folosi doar pe zonele uscate.
Dacă aveţi probleme cu căderea părului acest produs vă va ajuta atât în a-l face sănătos cât şi datorită lui parul va creşte mai rapid. Pe lângă faptul că ajută părul să fie mai sănătos îi oferă şi o strălucire aparte, doar că mare grijă la utilizare dacă puneţi prea mult vă va încărca firul de păr.
Masca pentru hidratare părului:
Aveţi nevoie de:
-un gălbenuş de ou, pentru un păr mediu şi două pentru păr lung 
-ulei de migdale dulci, eu pun o lingură la un gălbenuş, şi am păr mediu  
Se amestecă ingredientele şi se aplică pe păr, peste se pune o folie de plastic , nu este o mască foarte lichidă dar dacă se atinge de haine ele vor rămâne pătate.
Mie îmi place să o las mult, în mod normal jumătate de oră este suficient, se spală cu şampon şi apă până părul rămâne curat. După ce folosesc această combinaţie, nici nu mai pun mască pentru că părul este suficient de hidratat.
   Utlizarea acestui ulei în aromoterapie, el are rol calmant şi se aplică local pentru a ameliora disconfortul produs de muşchii tensionaţi.
Dacă articolul meu v-a făcut curioasă, vă invit să căutaţi pentru mai multe informaţii pe internet, eu am încercat să sintetizez doar câteva lucruri utile.


             Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram


Etichete: , , ,