miercuri, 23 octombrie 2013

Testez gama Apidermin, primele impresii.....

Hey girls!
După cum ați văzut în cursul săptămânii trecute am primit spre testare de la cei de la Complex apicol una din gamele noi  la alegere.
Mi-am ales gama Apidermin și am primit spre testare :
-balsamul regenerant pentru par 75 ml
-masca regeneranta pentru par 50 ml

Apidermin balsam regenerant pentru păr este un produs care se adresează parului fragil sau agresat chimic. Mai multe despre acest produs puteți citi aici
Am ales acesta gamă datorită fapului că mă vopsesc și parul meu suferă din acesta cauză. Produsul promite să revitalizeze , fortifice, remineralizeze, să stimuleze creșterea parului.
La prima utilizare am observat că parul rămâne cu un luciu frumos, lasă impresia unui par sănătos.
Astfel încât pot spune că e un produs bun cu un miros plăcut, dar cred că un rezultat foarte bun voi obține după ce mă voi spală timp îndelungat , inclusiv să folosesc și șamponul pentru a fi sigură de eficacitatea lui.

Apidermin masca regeneranta pentru păstimulează  creșterea părului fragil ,agresat chimic și îl întărește parul de la rădăcină până la vârfuri.Mai multe despre acest produs puteți citi aici
Masca are o consistență foarte densă, trebuie utilizată o cantiate foarte mică. Are un miros asemănător cu balsamul ,dar are un efect mai puternic.

În ansamblu sunt niște produse bune, cu un miros plăcut care lasă parul cu un luciu frumos și un aspect de par sănătos. Cred că am ales bine acesta gama, mi se potrivește.
 Cat de curând intenționez să îmi comand și șamponul despre care sper să fi ela fel de bun si să completeze perfect gama.

Puteți să le vizitați magazinul online pentru a vedea și alte produse de la ei

Etichete: