luni, 4 noiembrie 2013

Impresii de la Caravana frumusetii+What I wore

În sfârșit am ajuns  acasă de la eveniment  și m-am decis să scriu impresiile acuma cind încă sunt "calde".
Cum a decurs:
Deși era programată la ora 10 a început la ora 10:30, pentru mine care sunt o persoană punctuală, m-a luat prin suprindere dar se mai întâmplă.
Fiind primul eveniment de acest gen la care particip, am analizat atent fiecare mișcare a stiliștilor și mai ales prezentarea produselor.Pe rand s-a început cu tunsuri, voi pune câteva care mi-au plăcut mie personal restul le puteți vedea în albumul de pe Facekbook al Caravanei.


După tunsori a fost realizarea cocurilor, în timp ce stiliștilor lucrau ne povesteau și despre produse și rapspundeau la întrebări.Pot spune că chiar și în pauza au fost foarte amabili și ne-au răspuns.
În pauză am realizata că, evenimentul nu este organizat cum ne-am așteptat. Ne-am gandit că prima dată vine Indola,după care urmează Make-up Factory..etc..dar am realizat că intrând pe ușă din lateral al hotelului, și nu prin fată...evenimentul de make-up era la etajul intai.Mare dezamăgire, chiar eram foarte curioasă ce a mai apărut nou, dar cum nu am participat am fost doar să vedem și am  și plecat înapoi la Indola. Partea a doua a fost tot tunsori..și s-au prezentat din produse.La final fiecare a primit o doiploma pentru participare și o garoafă.


Cum mi se pare:
        Cum am scris și mai sus primul eveniment de acest gen, deci pot spune că a fost destul de bine în afară de eroarea cu etajul..care a fost stict vina mea.În sală au fost multe persoane care lucrează în acesta industrie , am ascultat cu atenție întrebări, răspunsuri și recomandări.Cred că voi participă și la anul pentru a vedea ce noutăți au mai apărut...în final pot spune că par interesante produsele, dar mai ales mirosul este superb.
          In acesta postare am decis si sa va arat ce am purtat....Este rochia de la Kurtmann, m-am uitat pe sit dar nu mai exista nici modelul si nici culoarea.
Din pacate mi-a fost un pic marea, dar aiaci este vina mea.Eu am ales marimea M, dar cum nu am incercat-o cand a ajuns ...astfel incat am adaptat partea de sus sa nu se vada foarte tare..si am purtat un maieu negru...eu zic ca, se potrivesc...:)

E foarte comoda rochita, dar ca un pic cam subtire pentru vremea de afara.

Etichete: ,