joi, 25 februarie 2016

Produse terminate în luna februarie

Deși nu credeam că voi face prea repede o postare cu produsele terminate iată că m-am mobilizat destul de bine să nu îmi mai cumpăr produse până nu termin ce am început pe acasă. Legat de acest subiect voi reveni în curând și cu produse care m-au dezamăgit recent, pentru că am strâns deja trei de care vreau să și scap în curând.



Aflați mai multe »

Hidratare şi răsfăţ cu parfum oriental cu cremele de corp Tesori d’Oriente

Orientul este o sursă bogată de arome pregnante şi seducătoare şi izvor de frumuseţe. Tesori d’Oriente transformă ingredientele preţioase orientale în ritualuri de îngrijire şi momente de răsfăţ.
Infuzate cu parfumuri condimentate, cremele de corp onctuoase şi care se absorb rapid în piele sunt incursiuni în universurile Estului. Fiecare dintre cele cinci creme din game diferite trasează pe piele povestea ingredientelor cu particule aromate, specifice unei regiuni de poveste.
După aplicare, pielea devine catifelată, îşi recapătă senzaţia de confort şi este învăluită într-o aură caldă de parfum, iar atingerile se confundă cu senzaţia de mătase datorită hidratării intense şi de durată, totul pentru o stare de bine.

Aflați mai multe »

Etichete: