luni, 27 aprilie 2015

Kallos LOVE marker contur pentru sprâncene

   Trebuie să recunosc că nu prea am avut probleme cu sprâncenele până acum trei sau patru luni, când au început să se depigmenteze dar nu spre maro cum îmi doream eu ci au început să capete un pigment gri, iar pe alocuri a devenit foarte pal.Am o culoare de păr destul de deschisă așa că noul meu look nu prea arată bine, așa că am decis să caut ceva cu care să le pot contura.Am încercat kitul de conturare pudră, nu ne-am înțeles deloc așa că am trecut la creion . Culorea creionulu de sprâncene îmi plăcea ,dar avea un varf prea gros așa că l-am lăsat și pe acela deoparte. 


Am fost dezamagită, recunosc asta până curând când am descoperit markerul de sprâncene. Când am văzut prima dată pe siteul pentrucorpultau.ro mi-a plăcut culoarea deși nu eram prea convinsă am ales să îl încerc. 
Preț:11,5 ron și poate fi achiziționat de aici
Nu conține parabeni
Este testat dermatologic


 Am ales nuanța cea mai deschisă, nuanța 01 dar mai există o nuanță cu numărul 02 care pare mai închisă decât ce am ales eu.




Prima aplicare și am dat doar odată,urmând conturul sprâncenelor . Am încercat să nu mă abat deoarece ar fi arătat cam ciudat, dar m-am gândit să mai insist să văd cum arată.
Rezultatul sunt niște sprâncene frumoase, conturate perfect și cu o culoare uniformă. 
Arată destul de natural după părerea mea , și cu siguranță voi rămâne la acest produs o perioadă îndelungată.


Etichete: , ,