miercuri, 29 octombrie 2014

Cele mai bune cinci măşti pentru ten....

    După cum stiţi sunt mare fan măşti pentru ten, îmi plac atât cele cumpărate cât şi cele făcute acasă din ingrediente la îndemână. M-am gândit că dacă tot am încercat atâtea să vă fac un top al lor, pentru că este mai uşor şi pentru voi. Eu am tenul mixt, şi am testat produse dedicate ori tuturor tipurilor de ten ori tenurilor mixte.




Miere + scorţişoară
Face minuni pentru tenul cu probleme, trebuie avut răbdare după o zi apare abia efectul. Eu am folosit-o de câteva ori şi am fost încântată de efect. Se amestecă la două linguri de miere  două linguri de scorţişoară şi se aplică pe zona afectată de acnee. Pentru efecte cât mai rapide este bine să ţineţi această mască câteva ore , de la o oră în sus . Acneea pare mai puţin inflamată, această mască având funcţia de a lupta cu infecţia.

Mario Badescu Silver Powder
Am avut o obsesie cu acest produs, şi o bună bucată de timp am considerat-o ca fiind cea mai bună încercată , în timp am mai testat şi altele dar aceasta va rămâne tot în top cinci.

Himalaya Purifyng Neem Mask
De la ei am încercat câteva produse, dar masca aceasta a rămas preferata mea chiar se vede efectul ei foarte repede, de aceea o achiziţionez de câte ori o găsesc . 

Virginia masca frumuseţii 
Un produs foarte accesibil la preţ, mi-a plăcut foarte mult efectul ei şi regret că am terminat-o şi încă nu am ajuns într-un magazin naturist să o reachiziţionez.

Masca de faţă cu argilă activă şi trandafir de la Vivanatura
Sunt deja la al treilea tub, are efect foarte bun asupra tenului meu..îmi lasă pielea fină de aceea îl şi reachiziţionez. 
După cum cred că aţi observat în ultimul timp mă fascinează foarte mult toate măştile care conţin argilă mai ales că am văzut că au efect benefic asupra tenului.


    Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , , , , , , ,