luni, 4 mai 2015

Încălțămintea potrivită pentru orice ocazie...

  Dacă săptămânile trecute vă povesteam de outfituri și rochii de ocazii astăzi vreau să vă povestesc despre încălțăminte. De ce?... Pai,  a văzut cineva pe stradă un om desculț? Nu cred....Indiferent de ce ținută alegem fie ea cea de zi cu zi sau de ocazie, trebuie să ne încălțăm adecvat dar în același timp să ne simțim și bine în ei.
Astăzi vin cu câteva modele și idei de încălțăminte de la standard-shoes pentru diferite ocazii.


Toate avem un little black dress, dar cu ce o asortăm...dacă nu vrem să dăm niciodată greș aș spune cu o pereche de pantofi negrii din piele , pe lângă faptul că sunt simpli pot fi purtați și cu alte ocazii. Nu uitați că o pereche de pantofi de acest gen nu se vor demoda niciodată, iar dacă alegeți o pereche de calitate puteți să o păstrați câțiva ani buni, arătând de fiecare dată la fel de bine ca în prima zi(dacă sunt îngrijiți corespunzător după fiecare purtare).



Cum nu sunt adepta pantofilor cu toc la birou prefer încălțămintea comodă, cu talpă joasă . Dacă tot vine primăvara , îmi place ca în acest sezon să port balerini.În cazul în care vremea ține cu mine până vine căldura și trec la sandale, voi purta doar balerini.


Am găsit chiar și perechea preferată de sandale, cu talpă  plată , mi-a plăcut din prima detaliul acela auriu. Indiferent la ce sunt purtate sandalele de acest gen arată foarte bine la orice tip de ținută eu deja mă văd încălțată cu ei și cu rochie lungă și vaporoasă la mare cu vântul în păr, cu siguranță îmi este foarte dor de mare și de o relaxare binemeritată.


   V-am arătat încălțăminte pentru orice ocazie, dar am păstrat pentru final perechea de tenisi care mi-au atras atenția prin modelul foarte drăguț. Ideal pentru plimbarea în mall sau de ce nu chiar o plimbare prin parc, sunt foarte drăguți și comozi (pe deasupra sunt foarte ușor de întreținut).
Pe care din modelele pe care vi le-am arătat mai sus  le-ați alege? Pe siteul celor de la standard-shoes mai găsiți o grămadă de modele pe gustul tuturor dar și prețuri pentru orice buzunar  .

Etichete: