luni, 19 ianuarie 2015

Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera Soothing Gel

  Ador produsele  multifuncționale, cred că aș putea dedica nenumărate postări ..dar mă gândesc să nu exagerez să nu vă plictisesc :)
Pe acest produs am pus de mult ochii, dar am tot evitat să îmi mai iau de la Dolly Skin din cauza faptului că livrează aiurea, dar mare a fost supriza când am văzut că scrie că în termen de 10 zile de la comandă...pentru mine este aproximativ bine, când îmi doresc ceva  fac comanda cu aproximativ trei săptămâni înainte de salar și atunci se nimerește foarte bine. De obicei mă uit și când bagă oferte, știu că comand și ajung să adun banii până ajunge.



Acest gel conține 92% aloe vera organică certificată de California Certified Organic Farmers (CCOF).
Nu conține:parabeni, uleiuri minerale sau coloranți artificiali
Ingrediente: Extract de frunze de Aloe Barbadensis, extract de Calendula Officinalis, extract de mentă, extract de Melissa Officinalis.

Valabilitate: 12 luni de la deschiderea ambalajului
Textura este ușoară se aplică repede și fără a păta hainele, lăsând în urmă un miros plăcut și foarte discret.



Dacă tot ziceam că este multifuncțional, să vă povestesc la ce se folosește:în primul rând l-am luat pentru că poate fi folosit ca și mască de față , acesta fiind principalul motiv. Inițial l-am folosit ca orice mască aplicată pe tenul curat și uscat l-am lăsat să acționeze 15 minute după care am clătit cu apă. Așa am făcut câteva săptămâni la rând până mi-a venit o idee, în cazul în care nu v-am povestit îmi doresc o mască pentru față care se păstrează peste noapte. Acest gel nu este lipicios intră în piele foarte repede așa că am încercat, rezultaul este o piele catifelată și luminoasă.O aplic peste noapte de două sau trei ori pe săptămână și nu a avut nici un efect negativ . Poate fi utilizată și ca și cremă de față, dar am crema mea așa că nu am folosit-o în acest scop, de obicei dacă iau prea mult restul îmi dau pe mâini pentru că hidrateaza pielea .Când am citit că se poate aplica ca și baza de machiaj m-am mirat dar sinceră să fiu nu mă încântă să încerc, poate voi trece peste acest impediment și voi încerca la un moment dat. Ochi umflați? nicio problemă acest gel îi calmează, eu am încercat  să aplic în zonă și se dezumflă dar se poate aplica pe o dischetă demachiantă și ține pe ochi, 10 minute este suficient. Până acum când mă trezeam cu ochii umflați (în general pentru că nu dorm suficient) foloseam trucul cu lingurile ținute în fridider.
Ca și cremă after shave este foarte bună, intră repede în piele și previne iritațiile. În cazul arsurilor gelul calmează zonele afectate recunosc că gătesc cam rar așa că nu voi ajunge să o încerc pentru această "afecțiune".Dacă sunteți curioase să mai încercați produsul este bun și împotriva: arsurilor solare, esență pentru unghii (ajută la însănătoșirea acestora) și ca și tratament pentru păr( ajută la anranjare fără a-l face lipicios)
Pentru că este o cantitate foarte generoasă (300 ml) o să îmi ajungă mult timp, și va fi produsul ideal de folosit vara.
Pentru efecte optime se păstrează în frigider.