miercuri, 30 septembrie 2015

Concurs de ziua mea împreună cu Farmec

   Buna dimineata dragele mele, astazi este joi si mai sunt cateva zile pana la ziua mea asa ca m-am gandit sa va fac o supriza impreuna cu brandul Farmec si sa va invit la un concurs cu produse din noua gama de par Gerovital Tratament Expert.
Noua gama cuprinde produse revolutionare ce raspund diferitelor probleme ale parului si ale scalpului .




Premiul constă într-un set de produse și anume:
  • Gerovital Tratament Expert Șampon Regenerant
Având în componența sa ingrediente precum keratina hidrolizată, șamponul regenerant Gerovital acționează direct asupra firului de păr prin refacerea nivelului de keratină, o proteină ce asigură părului elasticitate și-l protejează de efectele distructive ale agenților externi. 
Potrivit tuturor tipurilor de păr, șamponul acționează pe toată lungimea firului prinvitaminele și oligoelementele reunite în complexul bioactiv și prin extractele naturale din plante ce stau la baza rețetei. Rolul principal în refacerea structurii firului de păr îl are keratina hidrolizata din compoziție, keratina fiind constituentul esențial al firului de păr.
Redă vitalitate părului obosit şi combate căderea excesivă a părului(sursa)
  • Gerovital Tratament Expert Mască Regenerantă
Expunerea zilnică la factorii distructivi externi grăbește degradarea părului tău. Masca regenerantă reface suprafaţa firului de păr deteriorat şi fragil.
Masca regenerantă Gerovital a fost creată pe baza unei formulări speciale cu ingrediente esențiale în îngrijirea și regenerarea firului de păr. Trio-ul imbatabil format din vitamina A, care contribuie la creșterea elasticității, vitamina E, ce combate radiațiile UV, și Pro-vitamina B5, care crește gradul de hidratare, este însoțit de prezența Keratinei și de Aminoacizii esențiali. Aceștia refac fibra capilară pe toată lungimea ei.(sursa)
  • Gerovital Tratament Expert Ser Termoprotector
In fiecare zi părul este supus unor ritualuri de înfrumusețare care presupun folosirea plăcii de îndrepatre, a ondulatorului, a uscatorului etc. Însă, din cauza temperaturilor foarte ridicate, apa din interiorul firelor de păr se pierde, iar acestea devin uscate și devitalizate.
Asigură protecția firului de păr prin pelicula pe care o crează în jurul acestuia, împiedicând pierderea apei sub acțiunea temperaturilor ridicate provenite de la instrumentele de coafare. 
Datorită prezenței unor ingrediente cu un efect puternic hidratant, ca extractul deAloe VeraAquaxyl și Provitamina B5, serul suplimentează rezervele de apă din structura fibrei capilare.(sursa)


Condiții:
-să dați like paginilor Farmec si All that beauty things
-să urmăriți blogul cu GFC
-like &share public acestui concurs

-lăsați un comentariu cu linkul de share și numele vostru de gfc cu care urmăriți blogul
-răspundeți întrebării: Care este produsul vostru preferat Farmec?

Durată:
-începe astăzi în 01.10.2015 și durează până pe data de 15.10.2015 (inclusiv)urmând să anunț câștigătorul/câștigătoarea la 2-3 zile de la încheierea concursului cu random.org
SUCCES!



Etichete: ,