joi, 9 ianuarie 2014

Bioderma Sébium Gel Moussant

 
 A venit timpul să vă povestesc despre ultimul produs de îngrijire a tenului, intrat în rutina mea zilnică odată cu Pink Box de noiembrie.Am fost foarte încântată când am deschis cutia şi înăuntru am văzut tubul, chiar dacă are 100 de ml, e numai bun pentru testat. Cred că este primul produs Bioderma care îl încerc şi recunosc că aveam aşteptări mari de la el.Am aşteptat totuşi destul încât să îmi pot da cu părerea despre acest produs.
Scurtă descriere:
-este un gel spumant fără detergent destinat tenului mixt sau gras
-curăţă blând,limitează secreţia sebumului şi purifică pielea
-previne blocarea porilor
-fără parabeni
-hipoalergenic
-non-comedogenic
Ingrediente: Apă, SODIUM COCOAMPHOACETATE, SODIUM LAURETH SULFATE, METHYLPROPANEDIOL, DISODIUM EDTA, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, ZINC SULFATE, COPPER SULFATE, GINKO BILOBA LEAF SORBATE, SODIUM CHLORIDE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM
    De la prima utilizare mi-a plăcut textura şi mirosul,  consistenţa este lichidă şi albastră,care în contact cu apa devine spumă. Pielea rămâne curată , cu o strălucire plăcută. 

Produsul trebuie utilizat dimineaţa şi seara, când îl folosesc dimineaţa tenul rezistă fără să lucească cam 8-9 ore, dar pun asta mai ales în seama faptului că este iarna, iar tenul meu este mai uscat iarna, vara nu cred că ar face faţă. Când mă spăl cu el pe faţă seara, am obserbat că tenul îmi luceşte foarte tare în zona frunţii după aproximativ 4 ore.
Şi totuşi nu vreau să îl achiziţionez, pentru că nu mi-a purificat tenul. În preajma sărbătorilor am mâncat multe mâncăruri cu prăjeli, ciocolată şi cola în loc de apă, ceea ce reprezintă o problemă pentru organismul meu şi m-a năpădit o acnee de toată "frumuseţea", ca să îi pun capac am mers la schi unde am purtat căciulă şi fular, asta mi-a enervat tenul mai tare. Am sperat că totuşi acest produs mă va ajuta, dar nimic. Chiar zilele trecute m-a întrebat cineva de ce nu pun o poză cu makeup, păi ce pot să zic sunt sub tratament cu un unguent minune care să îmi vindece erupţia.Promit că atunci când tenul meu v-a arăta decent voi posta makeup, dar până atunci cu siguranţă nu pentru că mă simt inconfortabil.
Ştiu persoane care sunt foarte mulţumite de acest produs, dar la mine nu a făcut ceea ce mă aşteptam.Mai am de utilizat aproximativ jumătate de flacon după care voi încerca altceva, ceva care atunci când termin tratamentul să aibă efect şi să nu mai fiu nevoită să revin la unguent.
Voi l-aţi încercat, dacă da ce părere aveţi?

Etichete: , , , ,