luni, 16 martie 2015

Review pensule de la Killy's

Bună dimineața
Astăzi mi-am propus să ies din zona mea de reviewuri legate de produse de îngrijire și să vă povestesc despre pensulele Killy's. Pentru că le-am primit de ceva vreme, am avut timp să mă joc cu ele suficient cât sa-mi fac o impresie. 
Primele produse care mi-au atras atenția din cutie și pe care am început să le folosesc de a doua zi au fost pensulele.



Pensulele sunt confecționate din păr sintetic, cu toate acestea sunt foarte moi și plăcuți la atingere. Sunt prinși foarte bine și deși le-am spălat de câteva ori nu au picat peri și pensulele au rămas la fel de moi.Le spăl săptămână cu șampon delicat de bebeluși, iar în timpul săptămânii le dau cu soluție de curățare a pensulelor astfel încât să fie tot timpul curate.



Pensula pentru fardul de obraz, este ideală și pentru corectarea formei feței. Este prima pensulă cu format oblic pe care o am și sunt foarte încântată de ea mai ales că mă uit de ceva timp pe youtube să învăț conturarea feței.




 Un set de pensule care conține trei pensule diferite:pensula pentru fardul de ochi,pensula oblică pentru eyeliner și un aplicator cu burete pentru aplicarea fardului de ochi.

Produsele de la Killy's se găsesc în unele lanțuri de magazine ca : Auchan ,Cora și Carrefour, în cazul în care vă tentează ceva de la ei cu siguranță veți găsi în magazinele menționate mai sus.

Etichete: ,