miercuri, 16 aprilie 2014

Anatomicals Farewell The Scarlet Pimplehell Deep Cleansing Mud Mask

   Anatomicals este un brand descoperit recent care comercializează atât produse pentru ten, cât şi pentru corp şi păr. Toate produsele lor au ambalaje cu mesaje atractive şi sunt viu  colorate.
    Recent am primit şi eu câteva produse să testez: câteva măşti şi alte produse despre care vă voi povesti la timpul potrivit.
Astăzi am decis să vă povestesc câte ceva despre ultima mască încercată şi cum mi s-a părut.
Ce promite:
-măreşte circulaţia şi curăţă puternic porii
-purifică tenul
-tenul rămâne moale şi curat

Preţ:
Catitate:

Ingrediente:
Aqua, glycerin, sodium cocoamphoacetate, xanthan gum, green clay, kaolin, talc, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, fragrance, CI42090, phenoxyethanol (and) methylparaben (and) ethylparaben (and) propylparaben (and) butylparaben (and) isobutylparaben, sodium acrylate/acryloyldimethyl taurate copolymer (and) isohexadecane (and) polysorbate 80
Cum mi se pare:
Ca şi culoare arată ca o mască normală de argilă, una făcută acasă din apă şi argilă cosmetică, compoziţia este uşor de întins cremoasă, mirosul este un pic ciudat. Mi se pare că  are miros de cremă ametecată cu nămol, ciudat un pic că mirosul de cremă nu acoperă celălalt miros.
Pielea a rămas catifelată şi ce îmi place că nu s-a "tarans". Pentru că prima impresie a fost bună, mă gândesc să îmi comand mai multe . Cel mai rău îmi pare că nu este şi în tub , măcar de 30 ml pentru mai multe utilizări.

Puteţi vizualiza mai multe produse de la ei http://anatomicals.com.mt/
 Eu deja m-am hotărât ce să  îmi mai comand de la ei....o mască de păr despre care am citit multe lucruri bune
Încă un produs pentru ten care este un tratament local..mai am ceva de la ei şi mi se pare foarte bun...



Etichete: , ,